Naslovna / Vesti / Intervju / ČELAR: Idemo u Beograd da se “izmerimo” sa Partizanom MLADENOVIĆ: Želimo da se nadigravamo sa protivnikom

ČELAR: Idemo u Beograd da se “izmerimo” sa Partizanom MLADENOVIĆ: Želimo da se nadigravamo sa protivnikom

Na stadionu Bačke održana je konferencija za medije povodom utakmice 7. kola Super lige Srbije gde ekipa Bačke gostuje ekipi Partizana u Beogradu.

Svoja očekivanja i ambicije pred ovu utakmicu izneli su šef stručnog štaba Dejan Čelar i ofanzivni vezista “Plavih” Nemanja Mladenović.

Dejan Čelar je naglasio da je ova utakmica sa Partizanom za njega na neki načim laka u smislu da netreba posebna motivacija za njegove igrače jer idu jednoj od dve najbolje ekipe u Srbiji na noge i da će njegova ekipa probati da se izmeri sa aktuelnim vicešampionom Srbije i da u utakmicu sa Partizanom ekipa Bačke ulazi rasterećeno s namerm da se u devedeset i kusur minuta nadigrava sa crno-belima. Obaveza Bačke je da i na strani i kod kuće igra napadački, brz i moderan fudbal, jer to je obaveza prema navijačima – naglasio je on.

Nemanja Mladenović je rekao da je ekipa spremna i da će u Beogradu igrati sa puno samopouzdanja, da će izaći na teren u Humskoj ulici želeći da se nadigravaju sa renomiranim protivnikom. Atmosfera u ekipi je odlična prava porodična što daje još veću dozu samopouzdanja pred nedeljni susret.