Naslovna / Vesti / Intervju / Bojan Zogović veruje u pobedu “Plavih”

Bojan Zogović veruje u pobedu “Plavih”

Stub odbrane “Plavih” golman Bojan Zogović na današnjoj konferenciji za štampu pred meč sa ekipom Radnika iz Surdulice koji se igra u subotu, 25. avgusta na stadionu Slavko Maletin”Vava” od 20 časova izneo je svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu.

– Očekuje nas teška utakmica jer nam u goste dolazi jedna neugodna i kvalitetna ekipa koja je u prošlom kolu na svom terenu doživela poraz i sigurno dolazi u Bačku Palanku po povoljan rezultat.

– S druge strane mi smo doživeli jedan nesretan poraz od Vojvodine u Novom Sadu gde nismo iskoristili neke svoje prilike i sutra moramo tražiti pobedu na svom terenu pred svojin navijačima koji će sigurno doći u velikom broju da nas podrže u našoj nameri da savladamo ekipu Radnika.

– Mi smo jedna dobro selektirana ekipa na svim pozicijama i u ekipi vlada jedna odlična atmosfera gde smo u proteklom periodu imali niz dobrih rezultata. Sigurno da očekujemo da sutra možemo pobediti ekipu Radnika uz pomoć naših navijača koje ponavljam sutra uveče očekujem u što većem broju na stadionu jer nam njihova podrška zaista znači – završava svoje izlaganje čuvar mreže “Plavih” Bojan Zogović.