Naslovna / Vesti / Izveštaj / Bod koji mnogo znači! Spartak – Bačka 0:0

Bod koji mnogo znači! Spartak – Bačka 0:0

U 20. kolu Super lige Srbije fudbaleri Bačke su se iz Subotice vratili sa osvojenim bodom igrajući bez golova 0-0.

Gradski stadion u Subotici, gledalaca 200

Sudija: Danilo Grujić (Niš), Pomoćnici: Minić Milan (Niš) Zdravković Miodrag (Radan)

SPARTAK: Mirković, Anđić(od 80. min.Đokić),Mudrinski, Torbica, Ivanović (od 72.min-Farkaš), Glavčić, Milić, Kovačević (od 62.min-Krmar), Stojković, Ćalasan, Radovanović.

BAČKA: Čupić, Bajić, Bjeloš, Klisura, Đurić,Luković(od 76. Milovac), Švonja, Zečević(od 69. Jević), Mojsilović(od 14. min Trivunović) Balabanović,Galić

Žuti kartoni: Radovanović (SPARTAK), Švonja, Đurić, Balabanović, Zečević (BAČKA)

Crveni karton: Klisura (Bačka)

Bod osvojen u Subotici prema prikazanoj igri i zalaganju svih igrača Bačke je apsolutno zaslužen i nema apsolutno nikakve mrlje na učinak Bačkopalanačkih fudbalera u današnjoj utakmici. 

U prvih 45. minuta viđena je jedna rovovska borba sa puno kontakt igre i čvrstih duela, gde je moramo priznati Spartak imao tri izvanredne šanse preko Ognjena Mudrinskog, ali je danas odlični Čupić izvanredno odreagovao.

Vredno pomena u prvih 45 minuta su i dva šuta sa distance Luke Lukovića u 34. i 37. minutu, tako da promene rezultata nije bilo.

Na početku drugih 45 min viđeno je i najveće uzbuđenje na današnjoj utakmici. Dosuđen je kazneni udarac za domaćina, a odgovornost da izvede najstrožu kaznu preuzeo je kapiten domaćih Vladimir Torbica, kiji odlično šutirao ali je danas najbolji pojedinac na utakmici, Stefan Čupić maestralno reagovao i izvarednom paradom ukrotio šut kapitena Spartaka.

Do kraja susreta nije bilo većih uzbuđenja ni pred jednim ni pred drugim golom ali je do kraja utakmice viđena žustra i na momente gruba igra sa dosta prekida te je do kraja susreta rezultat ostao nepromenjen.