Naslovna / Vesti / Intervju / BALABANOVIĆ: Uz teške treninge nađe se vremena i za šalu i duženje

BALABANOVIĆ: Uz teške treninge nađe se vremena i za šalu i duženje

Milorad Balabanović, vezni igrač Bačke iz Bačke Palanke za sajt kluba iznosi prve utiske sa priprema Bačkopalanačkog superligaša.

Stameni vezista hvali ozbiljan rad u prvoj nedelji rada i hvali pristup u radu svojih saigrača, kao i predan i marljiv rad stručnog štaba.

Milorad Balabanović

Mićo, kakvo je stanje sa tvojom povredom?

– Što se tiče povrede, ona je prošlost!

Kako teku pripreme, kako ti je u klubu?

– Radi se jako dobro, pojačani smo dolaskom dva nova trenera, koja veoma dobro poznaju svoj posao i rade sa nama odličan posao tokom prve nedelje, a tako će očigledno biti i do kraja priprema. Okosnica tima ostaje na okupu uz par igrača koja su stigla. Ekipa sa ovakim radom slobodno može da garantuje ostanak u Super ligi, što je naš i osnovni cilj. Biće teško, ali uz naše navijače i pozitivnu atmosferu i podršku, kako na terenu tako i po internet portalima, mislim da imamo puno pravo da se nadamo i očekijemo dobre rezultate.

Kakvo je stanje u svlačionici, atmosfera?

– Što se tiče same svlačionice, ima nas još uvek dosta, ali i uz teške treninge nađe se vremena i za šalu i duženje. Posebno bih ovim putem hteo da čestitam svi našim navijačima srećne novogodišnje i božićne praznike, puno sreće, zdravlja, ljubavi i nsravno još jednu superligašku godinu u Palanci. MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI!