Naslovna / Vesti / Izveštaj / Bačka – Voždovac 0:3 (0:0)

Bačka – Voždovac 0:3 (0:0)

Stadion: Slavko Maletin Vava

Gledalaca: 2500

Glavni sudija: Piper Petar

Strelci 0-1 Filipović 62. min 0-2 Putičanin 88. min,0-3 Mašović 90. min.

Žuti kartoni: Švonja, Šarac, Račić (Bačka)

OFK BAČKA: Jevrić, Nikolić, Ilić, Slijepčević, Luković, Bjeloš (od 40. min Ivković), Šarac (od 74. min Makarić), Mićić (od 64.min Zečević), Varga, Luković, Švonja

FK VOŽDOVAC: Popović, Ćirković (od 83. min Srećković), Đuro, Duronjić (od 59. Mašović), Gritorijević (od 35. Stuparević), Ivković, Mihajlov, Gajić, Putičanin, Pavlović, Filipović

Novi poraz Bačke! Ovog puta bolji od ekipe Dragana Ivanovića bili su igrači Voždovca koji na Dušanovac zasluženo nose ceo plen.

Početak susreta protekao je u početnom ispitivanju snaga na terenu, da bi domaćini prvi pripretili Zoranu Popoviću preko Mićića, zatim i Račića, dok u prvih 45. min gosti nisu ozbiljnije pripretili golmanu domaćih Nemanji Jevriću.

U drugih 45. minuta Bačka počinje agresivnije i ima kolosalnu šansu preko iskusnog Račića koji izbija sam ispred Popovića koji bravurozno interveniše u situaciji jedan na jedan i sprečava Bačku da povede.

Kako to u fudbalu biva, kazna je stigla u 62. minutu kada je jednu odličnu akciju realizovao Filipović za vođstvo gostiju od 1-0.

Od tog momenta na terenu samo postoji ekipa Voždovca koja uzima sve konce igre u svoje ruke i sa još dva pogodka pred sam kraj utakmice preko Putičanina i Mašovića stavljaju tačku na ovaj meč i sa ubedljivih 3-0 rešavaju utakmicu u svoju korist.

Pitanje je kako bih se ovaj meč završio da golman domaćih Nemanja Jevrić u par navrata nije fenomenalno intervenisao ali isto tako moramo da kažemo da bi utakmica išla u drugom smeru da su igrači domaćih bili prisebniji u nekim situacija pred golom iskusnog Popovića.

Ovako Bačkopalančanima ostaje briga jer u uvodna dva meča nije prikazana igra kakva se očekivala od samog starta Super lige. Već narednog vikenda igrače Bačke očekuje utakmica sa Vojvodinom u Novom Sadu gde ih očekuje izuzetno težak meč protiv Stare Dame iz Srpske Atine.