Naslovna / Vesti / Najave / Bačka u novoj sezoni na startu s Kabelom

Bačka u novoj sezoni na startu s Kabelom

Danas je u prostorijama FS Srbije u Staroj Pazovi određen raspored takmičenja u Prvoj ligi Srbije za sezonu 2019/2020.

U prvom kolu koje je na programu 3. avgusta, Bačka će dočekati ekipu Kabela iz Novog Sada. Zatim, u drugom kolu naša ekipa gostovaće u Vranju ekipi Dinama. Treće kolo “Plavi će na “Vavi” dočekati ekipu Smedereva, a i u četvrtom kolu smo domaćini gde ćemo na našem stadionu ugostiti ekipu Radničkog 1923 iz Kragujevca. Peto kolo Bačka odlazi na megdan ekipi Metalca iz Gornjeg Milanovca, a u šestom kolu na “Vavu” stiže ekipa Sinđelića.

Već kad se prvenstvena trka za bodove zahutka i tabela počne da dobija prve obrise “Plavi” sedmo kolo gostuju ekipi Zlatibora, dok u osmom kolu puleni Trive Ilića će odmeriti snage sa ekipom Žarkova. Deveto kolo donosi put u Kruševac na megdan ekipi Trajala. U desetom kolu ekipa Bačke dočekaće ekipu Bežanije, dok će “Plavi” u jedanaestom kolu gostovati u Dobanovcima ekipi Budućnosti. Ekipa Grafičara u dvanaestom kolu dolazi na “Vavu” dok će “Plavi” u trinaestom kolu gostovati u Čačku ekipi Borca. Zemunci gostuju na “Vavi” u četrnaestom kolu, dok će Bačka petnaestom kolu gostovati u Pirotu ekipi Radničkog što je ujedno i poslednji meč prvog dela takmičenja.

Na zimsku pauzu Bačka odlazi 4. decembra kada će u poslednjem kolu ove jeseni gostovati u Žarkovu istoimenoj ekipi Žarkova. Tom utakmicom 23. kola završava se ovogodišnje takmičenje u Prvoj ligi Srbije.

Prolećni deo takmičenja u Prvoj ligi Srbije počinje 29. februara kada će “Plavi “na “Vavi” dočekati ekipu Kruševačkog Trajala.

PLAVI, SREĆNO!!!