Naslovna / Vesti / Izveštaj / Bačka – TSC 1:1 (0:0)

Bačka – TSC 1:1 (0:0)

Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Gledalaca: 400
Glavni sudija: Mudrinić Tomislav
Pomoćnici: Milovan Ja jić i Miloš Šavija
Strelci: 0-1 Silađi 73. min 1-1 Dimitrić 80. min

BAČKA: Milojevic, Tomović, Marinković, Veselinović, Žakula, Krstić, Simić, Asani, Đorđević, Stojanović, Obrenović

Igrali su još: Ćirić, Kostić, Radojičić, Marković, Kastratović, Budisavljević, Milanov, Dimitrić, Zličić, Isailović, Trifković, Stojanović.M.

TSC: Jorgić, Varga, Ponjević, Babić, Branković, Šinković, Tomanović, Duronjić, Barna, Lukić, Mitrović

Igrali su još: Filipović, Skopljak, Antonić, Silađi, Arsenijjević, Balaž, Milićević

Fudbaleri Bačke danas su odigrali svoju treću pripremnu utakmicu protiv ekipe TSC iz Bačke Topole novog člana Super lige, odigravši nerešeno 1-1.

Pred nešto više od 400 ljubitelja fudbala videli smo jednu borbenu i vrlo sadržajnu utakmicu, gde je domaća ekipa u prvih 45. minuta bila nadmoćniji rival na tertenu i gde je u periodu od 15. do 35. minuta susreta stvorila nekoliko idealnih šansi za postizanje pogodka. Najbliži pogodku bio je Asani u 31. minutu posle odličnog prodora Simića i idealne povratne lopte gde sa svega 5-6 metara od gola Jorgića. Asanijev udarac bio je neprecizan.

Što se tiče ekipe TSC-a jedini udarac ka golu imali su u 27. minutu kada je svoj udarac sa nekih 18 metara oprobao Lukić, ali je Milojević odlično intervenisao.

U drugih 45. minuta gosti su promenili nekolicinu fudbalera i promenili razvoj događaja na terenu, zaigrali su Bačkotopolčani agresivnije i žustrije i to im se isplatilo u 73. minutu kada je Silađi savladao Milojevića čuvara mreže Bačke za vođstvo gostiju od 1-0.

Igrači Bačke su uspeli da u 80. minutu susreta preko Dimitrića izjednače na 1-1.

Uspešna provera “Plavih” pred odlazak na Taru 16. jula gde će ekipa nastaviti sa pripremama za početak sezone u Prvoj ligi Srbije.