Naslovna / Vesti / Izveštaj / BAČKA – TRAYAL 1:0 (1:0)

BAČKA – TRAYAL 1:0 (1:0)

Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Gledalaca: 1500
Glavni sudija: Pavle Tomić
Pomoćnici: Bogićević Goran i Borovic Nikola
Strelci: 1-0 Žakula 28. min
Žuti kartoni: Aleksić, Jovanović, Dragačević (Bačka, )Aleksić, Đurović (Trayal)

BAČKA: Milojević, Jovanović, Dragačević, Tomović, Aleksić, Pantić (60. min Škorić), Lukić,ĐorĐević (od 74. min Ratković) Ilić, Krstić, Žakula (od 82. min Stojanović)

TRAYAL: Elesin, Mijić, Radmanovac, Ousman (od 46. mn Jovković), Djurović, Aleksić, Gogić, Liščević, Punoševac, Jovanović (od 64. min Musah), Miošević (od 76. Milisavljević)

Prvoligaško proleće otvoreno je danas na “Vavi” gde su u okviru 29. kola Prve Lige Srbije “koplja” ukrstili fudbaleri Bačke i Trayala.

Pred oko 1500 gledalaca koliko ih se danas okupilo na “Vavi” moglo se uživati u jednoj borbenoj i pravoj prvenstvenoj utakmici gde su obe ekipe u utakmicu ušle da uzmu ceo plen, tj sva tri boda.

Bačka je bolje otvorila utakmicu i zaigrala agresivnije sa većim posedom lopte, ali sve do 28. minuta i odličnog prodora Jovanovića i još boljeg centaršuta ka Žakuli kojem nije bilo teško da sa metar, dva pošalje (zakuca) loptu iza leđa Elesina za vođdstvo od 1-0. Plavi su nastavili u istom ritmu i posle vodećeg pogodka dok su se gosti iz Kruševca odlučili da zaprete iz polukontre i kontre. I pored nekoliko poluprilika za postizanje pogotka na odmor se otišlo vođdstvom domaćina od 1-0.

U drugih 45. minuta bila je otvorenija igra na obe strane. Bačka za nijansu bolja i zasluzeno dolazi do celog plena.

Na kraju Bačka – Trayal 1-0 golom Žakule u 28 minutu.