Naslovna / Vesti / BAČKA SINONIM ZA MLADE I TALENTOVANE IGRAČE

BAČKA SINONIM ZA MLADE I TALENTOVANE IGRAČE

OFK “BAČKA” sa ponosom može da kaže da u svom stručnom štabu ima jednog od najboljih trenera golmana u Srbiji Stevana Kneževića koji svojim marljivim i predanim radom iz dana u dan pokazuje da izrasta u vrhunskog stručnjaka za rad sa golmanima.

Da se u Bačkoj ozbiljno radi sa golmanima pokazuje i podatak da je aktuelni šampion, Crvena Zvezda ustupila mladog golmana Filipa Manojlovića upravo Bačkoj, koji je u prvih osam kola u Superligi pokazao odličan talenat te ga je šampion pomno pratio i vratio Manojlovića pred svoj gol.

Knežević sa Manojlovićem i Stepandićem

Knežević je ukazao šansu i Milošu Stepandiću koji je takođe opravdao očekivanja, da bi sezonu završio Stefan Čupić koji je ostavio izvanredan utisak braneći odlično u kontinuitetu, gde je Bačkopalanačku publiku “kupio” sa svojim fenomenalnim intervencijama.

Uvek raspoložen, Stefan Čupić

Stevan Knežević imao je i mladog i perspektivnog golmana Nenada Mitrovića (1998.), priključenog u rad sa Manojlovićem, Stepandićem i Čupićem, ali zbog jake konkurencije među stativama morao je na kaljenje u ekipu Budućnosti iz Gložana gde je ostavio odličan utisak i skrenuo pažnju na sebe. Mladi Mitrović sada odlazi u Žarkovo da svojim kvalitetom pomogne ekipi da se plasira u viši rang.

U pohodu ka novim mladim golmanima, Kneževiću je zapao za oko mladi golman Jevrić (1997.), inače sinovac nekadašnjeg reprezentativnog čuvara mreže Dragoslava Jevrića.

Bačka je oduvek bila sinonim za mlade i talentovane igrače, gde klub nije davao lažna obećanja igračima koji su dolazili u klub već šansu za napredak i usavršavanje kako bi se razvili u prave igrače a pritom stekli reputaciju i još bolji i unosniji angažman u daljoj karijeri.

Nesumnjamo u izbor trenera golmana Stevana Kneževića , mladom Jevriću želimo dobrodošlicu u naš klub i Bačku Palanku, dok mladom Mitroviću želimo da pokaže svoj kvalitet i pomogne ekipi OFK “Žarkovo” da se plasira u viši rang.

U klubu iz grada sa leve obale Dunava vlada opredeljenje da se dovode mladi i neafirmisani, ali selektirani igrači koji će kroz proveden period u našem klubu steći neophodno iskustvo za dalju karijeru.

Mi smo klub sa skromnim budžetom i cilj ove mlade, ali ambiciozne uprave jeste upravo taj da se ne daju “lažna obećanja” igračima, jer bolje je “vrabac u ruci nego golub na grani “, reči su mladog i ambicioznog predsednika OFK “BAČKE” g-dina Vladimira Mrđana.

P