Naslovna / Vesti / Pripreme / Bačka – Proleter 2:1 (1:1)

Bačka – Proleter 2:1 (1:1)

U današnjoj (trećoj) kontrolnoj utakmici fudbaleri Bačke savladali su ekipu Proletera iz Novog Sada rezultatom 2:1.

Golove za domaće postigli su: Ivan Đorić u 12′ min i Zoran Švonja u 61. min evrogol iz slobodnjaka.

Po idealnim uslovima za igru i pred gotovo hiljadu gledalaca, Bačka je prvi put u 2018. godini Bačkopalančanima prestavila svoj igrački kadar koji sprema za prolećni deo sezone u Super ligi Srbije, gde je Tim-menadžer Zvezdan Milošević sa svojim saradnicima dao šansu svim igračima, a ujedno i da vidi na kom su nivou igrači sa fizičkom spremom i u odnosu prema taktičkim zadacima koje je stručni štab stavio pred svakog igrača ponaosob.

Svaki gledalac koji je došao na teren OFK “STAROG GRADA” mogao je da vidi na delu nove igrače Bačke koji su došli u klub u zimskom prelaznom roku, kao i da pozdrave “starosedeoce” -igrače koji su završili jesenji deo sezone.

Igrači Bačke pružili su jednu odličnu partiju protiv jedne izuzetno kvalitetne i organizovane ekipe kao što je Proleter i na kraju zasluženo došli do trijumfa.

Prema prikazanoj igri i zalaganju na današnjoj utakmici stiče se utisak da će do prve utakmice u prolećnom delu prvenstva koja se igra protiv Radničkog u Nišu 17. Februara ekipa Zvezdana Miloševića biti spremna za borbu za svaki bod u superligaškom karavanu, te je optimizam na stadionu Slavko Maletin Vava iz dana u dan sve veći i veći.

Bačka je danas protiv Proletera nastupila u sledećem sastavu: Jevrić, Varga, Dimitrijević, Ilić, Bjeloš, Dodek, Đorić, Mićić, Luković, Šarac, Švonja,

U drugom poluvremenu šansu su dobili još: Tasić, Pantić, Zvrko, Rnić, Anđelković, Jovanić, Bajić

Foto: Stojan Maleš