Naslovna / Vesti / Intervju / Bačka prestavila novajlije! Direktor Ilibašić prestavio plan rada u pripremnom periodu i najavio ambicije kluba

Bačka prestavila novajlije! Direktor Ilibašić prestavio plan rada u pripremnom periodu i najavio ambicije kluba

Bačka je danas i zvanično počela pripremni period za prolećni deo sezonu u Prvoj ligi Srbije.

Direktor kluba Srđan Ilibašić je prestavnicima medija prestavio “novajlije” i naglasio da je Bačka dobila baš pojačanja koja su želeli, ali da tu nije kraj prelaznog roka za “Plave” jer se traže pojačanja na bočnim pozicijama i na mestu centralnog defanzivca.

Ilibašić je izneo i kompletan plan priprema. Dakle “Plavi” će do 2. februara trenirati u Bačkoj Palanci kada se ekipa seli u Pulu (Hrvatska), gde će odraditi bazični deo priprema i odigrati nekoliko pripremnih utakmica, neke od njih su Sloboda iz Tuzle i NK Istra iz Pule.

Pored Marka Pantića i Milorada Škorića koji su ranije prestavljeni, Bačka je angažovala Miloša Zličića koji igra na poziciji napadača, koji u redove Bačke dolazi iz Bečeja. Danilo Aleksić koji igra na poziciji štopera i do sada je nastupao za ekipu Brodarca. Mladen Lukić ofanzivni vezista došao je iz OFK “Žarkovo”.

Za sada je šest “novajlija” pristiglo na “Vavu” i svi su zadovoljni dolaskom u redove Bačke i ističu u glas da će dati sve od sebe da opravdaju očekivanja stručnog štaba i rukovodstva kluba kao i da će svi zajedno sve učiniti da se od jeseni opet na stadionu Slavko Maletin Vava igrati Ling Long Superliga Srbije.

Čestitamo i srećno!!!

P