Naslovna / Vesti / Izveštaj / BAČKA – NOVI PAZAR 4:0 (2:0) Čeković potopio Novopazarce!

BAČKA – NOVI PAZAR 4:0 (2:0) Čeković potopio Novopazarce!

Stadion: Slavko Maletin „Vava„

Gledalaca: 1500

Glavni sudija: Nemanja Petković ( Beograd ) Pomoćnici: Bojan Banović( Beograd ) Miloš Miškeljin ( Beograd)

Strelci: 1-0 Čeković 19′  2-0 Čeković 41′ 3-0 Luković 58′ i Bajić 77′ za Bačku

Žuti Kartoni: Luković (Bačka), VUSLJANIN (Novi Pazar)

Crveni kartoni: Tasić 4 min

BAČKA: Konovalov, Mijić, Bajić, Varga, Bošković, Klisura(Od 60. min Švonja), Luković, Balabanović, Čeković, Trivunović (82. Stepanović), Bizmark

NOVI PAZAR: Budaković, Vasilić, Tasić, Pantelić, Milojević, Babić, (od 24. min Brunčević), Marković, Ignjatović, Plavšić, Marić, Krstić (46. min Vusljanin)

Igrač utakmice: Čeković

Oba rivala krenula su furiozno od samog starta. Prvo Bajić nerealizuje odličnu akciju domaćih u 2. min, da bi samo minut kasnije Ignjatović promašio kolosalnu šansu za goste ,tj Konovalov je odlično reagovao.

U 4. min gosti ostaju sa igračem manje. Tasić udara bez lopte Balabanovića i sudija Petković ga šalje u svlačionicu.

Sasvim otvorena utakmica, ređaju se šanse na obe strane. U 19. min erupcija oduševljenja na „Vavi„!!!

Najbolji pojedinac utakmice, Čeković dovodi domaće u vođstvo od 1-0. Gosti se ne predaju, preko Marića imaju kolosalnu šansu ali lopta odlazi pored leve stative Konovalova.

U 41 min 2-0 za Bačku!!!

Trivunović je dugom loptom uposlio Čekovića koji u maniru rasnog strelca vara Budakovića za 2-0, što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

U nastavku domaćin mnogo bolji. Najavu odlične igre domaćina najavljuje Bizmark, koji pogađa stativu u 46. min, a u 58. minutu najbolja akcija domaćina i gol Lukovića za 3-0!

Razmena brzih pasova kao na traci, Luković je rutinski savladao Budakovića. U 77. minutu Bajić stavlja tačku na ovu utakmicu!  Luković odlično upošljava Bajića za konačnih 4-0.

Odlična i sigurna igra Bačke pred oko 1500 oduševljenih navijača plavih. Čeković se “vratio” u velikom stilu sa dva gola! Vratio se na teren posle duge pauze i dao ogroman doprinos ubedljivoj pobedi Bačke i sarazlogom nosi epitet igrača utakmice.

P