Naslovna / Vesti / Izveštaj / Bačka – Mačva 1:1 (1:0)

Bačka – Mačva 1:1 (1:0)

Stadion: Slavko Maletin “Vava”

Gledalaca: 1200

Glavni Sudija: Zoran Široki (Smederevo)
Pomoćnici: Milan Minić (Beograd) Bojan Banović (Beograd)

Strelci: 1-0 Čeković 19. min 1-1 Milinković 89. min (jedanaesterac)

Žuti kartoni: Luković (Bačka)

BAČKA: Jevrić, Tasić, Varga, Dimitrijević, Bajić.M (od 61. Šarac), Švonja (od 87. Jovanić), Luković, Đorić, Mićić, Čeković( od 68. Pantić).

MAČVA: Puletić, Marković, Adamović, Arsenijević (od 46. Miketić), Božić, Lazarević (od 58. Tošić), Matić (od 87, Gigić), Jovanović, Jeremić, Milinković, Jevtić

Danas je stadion Slavko Maletin Vava bio poprište duela dveju podjednakih ekipa u borbi za nova tri boda kojim bi u smiraj prvenstva Super lige Srbije ušli sa nešto većim šansama za opstanak u Superligaškom karavanu.

Bačka i Mačva odigrali su jedan interesantan meč po idealnim vremenskim uslovima i odlično pripremljenom terenu za igru pred nešto više od 1200 gledalaca koliko ih se danas okupilo na Vavi.

Danas je Bačka na terenu bila bolji rival svih 90. minuta utakmice ž, ali to nije uspela da kruniše sa
nova tri boda iako su Bačkopalančani promašili sijaset šansi i samim tim sebi ugrozila opstanak u eliti. Gosti iz Šapca su postigli pogodak u 89. minutu iz jedanaesterca.

Na kraju Bačka – Mačva 1-1, rezultat kojim domaći fudbaleri nikako nemogu biti zadovoljni, a šta tek reći za navijače i simpatizere kluba iz grada sa leve obale Dunava.

Već u sredu Bačka će odigrati utakmicu u Surdulici protiv ekipe Radnika.