Naslovna / Vesti / Izveštaj / BAČKA – GRAFIČAR 2-2 (0-0)

BAČKA – GRAFIČAR 2-2 (0-0)

Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Gledalca: oko 500
Glavni sudija: Manojlović Dalibor
Pomoćnici: Micević Miloš i Božović Boško

Strelci: 0-1 Stanojev 54. min 1-1 Žakula 57. min 1-2 Eraković 65. min Ilić 88. min
Žuti kartoni: Marinković, Milovanović (Bačka), Stojić (Grafičar)

BAČKA: Milojević, Veselinović (od 30. min Tomović), Marinković, Kostić, Obrenović (od 67. min Asani), Žakula, Krstić, Ilić, Milovanović, Đorđević, Stojanović M. (od 53. min Perić)

GRAFIČAR: Stanojević, Stanojev, Konatar, Vidić, Stojić, Marjanović, Marong (od 76. min Santrač), Fićović,(od 90+3 Mrkela), Eraković, Mladenović, Gavrić (od 85. min Daić)

Po idealnim uslovima za igru, večeras su se na stadionu Slavko Maletin “Vava” pred oko 500 ljubitelja fudbala sastali Bačka i Grafičar.

Utakmica je bila prava prvenstvena sa dosta dobrog tempa, agresivnosti i borbenosti na svakom delu terena svih devedeset i kusur minuta. Grafičar je lider na tabeli i po prikazanoj igri su zasluženo na čelu tabele. Bačka danas nije imala sreće jer kad rotiv lidera na tabeli stvoriš deset zicera, a daš samo dva gola onda se nemožeš nadati pobedi.

Prvo poluvreme je završeno rezultatom 0-0 iako je domaćin propustio tri kolosalne šanse. U drugih 45 minuta publika je gledala odličan fudbal.

Prvo su gosti postigli pogodak preko Stojanova u 54. minutu, da bi domaći preko Žakule u 57. min. Ređale su se šanse kako na jednoj, tako i na drugoj strani, ali ono što je domaća ekipa promašila je za rubriku “Verovali ili ne”.

Grafičar je poveo u 65. minutu preko rezerviste Erakovića da bi Ilić u 88. minutu postavio konačan rezultat susreta Bačka – Grafičar 2-2.

U nadoknadi vremena, Bačka je promašila tri “mrtva” zicera za pobedu nad liderom na tabeli Prve lige Srbije. Ovako, slađi deo kolača otišao je u Beograd.