Naslovna / Vesti / Izveštaj / Bačka danas bolja od Radnika! Bačka-Radnik 1-0 (0-0)

Bačka danas bolja od Radnika! Bačka-Radnik 1-0 (0-0)

Danas su puleni Dejana Čelara odgrali i svoj drugi kontrolni meč u Brzeću podno Kopaonika gde se pripremaju za start Super lige Srbije, a protivnik je bila ekipa Radnika iz Surdulice.

Prikazana je dosta dobra igra s obe strane s obzirom da su još uvek noge teške od napornog rada gde su ekipe otprilike na sredini pripremnog perioda.

Posle prvih 45 minuta nije bilo golova.

Tek što je počelo drugo poluvreme, tačnije u 52. mnutu Bačka dolazi do prednosti golom Mićića posle odlične akcije Plavih.

Od tog momenta viđena je borbena i čvrsta utakmica gde je Bačka imala više od igre, držala više loptu u svom posedu i stvarala šanse pred golom Surduličana, ali se rezultat nije menjao. Bačka-Radnik 1-0.

Još jedna dosta dobra provera Plavih koja je dobrodošla zbog samopouzdanja ekipe koja već sutra nastavlja sa radom po planiranom planu i programu.

U subotu je na redu i treća provera a protivnik je ekipa Novog Pazara posle koje će ekspedicija Plavih i zvanično završiti petnaestodnevne pripreme u Brzeću i vratiti se u Bačku Palanku na završni deo priprema pred start Super lige Srbije koji je zakazan za 21. jul.

P