Naslovna / Vesti / Najave / Bačka – Čukarički u subotu, 11. avgusta

Bačka – Čukarički u subotu, 11. avgusta

Narednog vikenda u okviru 4. kola Super lige Srbije ekipa Bačke će na svom stadionu Slavko Maletin “Vava” ugostiti ekipu Čukaričkog.

Ovaj susret za pulene stratega “Plavih” Dejana Čelara je veoma značajan jer bi eventualnim trijumfon nad ekipom sa Banovog brda nastavili seriju dosta dobrih rezultata. Sigurno je da će stadion Slavko Maletin “Vava” biti ispunjen do poslednjeg mesta jer će se upravo u subotu 11. avgusta po prvi put na ovom lepom Bačkopalanačkom zdanju upaliti reflektori i utakmica po prvi put igrati u večernjem terminu što je dodatni motiv za igrače Bačke da pred krcatim tribinama “Vave” polože na pleća odličnu ekipu Čukaričkog.

S druge strane, ekipa Čukaričkog dolazi u Bačku Palanku posle trijumfa nad ekipom Mačve i u Bačku Palanku dolazi da se nadigrava u želji da ostvare povoljan rezultat tako da nas u subotu uveče očekuje pravi SPEKTAKL na “Vavi”.

Ova za Bačkopalančane i sve ljubitelje fudbala i navijače “Plavih” iz opštine i regiona istoriska utakmica zakazana je za subotu 11. avgust u časova na stadinu Slavko Maletin “Vava”.

BUDI DEO ISTORIJE, DOĐI NA “VAVU” PODRŽI PLAVE!!!

Subota 11. avgust

Stadion Slavko Maletin “Vava”

Početak 20 h

OFK BAČKA – FK ČUKARIČKI