Naslovna / Vesti / Izveštaj / BAČKA – ČUKARIČKI 2:3 (0:2)

BAČKA – ČUKARIČKI 2:3 (0:2)

Stadion: Slavko Maletin Vava

Gledalaca: 1500

Glavni sudija: Danilo Grujić (Niš)
Pomoćnici: Stojanović Ivica (Aleksinac), Grujić Jovan (Niš)

Strelci: 0-1 Mudrinski 1. min, 0-2 Kopitović 3. min , 1-2 Makarić 46. min, 2-2 Čeković (iz jedanaesterca), 2-3 Mudrinski 73. min(iz jedanaestrca)

Žuti Kartoni: Klisura, Balabanović, Spremo, Čeković, Bjeloš (Bačka)

Mudrinski, Kopitović, Kirovski, Jovanović S., Puškarić, Jovanović P. (Čukarički)


OFK BAČKA: Jevrić, Nikolić (od42. Mićić), Živković, Varga, Balabanović, Spremo, Bjeloš, Šarac(od 46. min Čeković), Radinović, Trivunović (od 72. min Klisura), Makarić

FK ČUKARIČKI: Kirovski, Docić, Mudrinski, Drinčić (od 41. min Bojić), Jovanović P. , Mićin(od 62. min Milojević), Puškarić, Jovanović S. Ovusu (od 67. Zorić), Bogosavac, Kopitović

Još dok svi gledaoci nisu seli na svoja mesta, već je bilo 0-1 za goste!

Ovusu je prošao po levoj strani i ubacio loptu na peterac a Mudrinski rutinski savladao Jevrića.

Šok za domaće igrače nije ni prošao a već je bilo 0-2 posle kornera koji je izveo Drinčić, a najbolje se snašao Kopitović.

Pokušavali su domaći sa distance u prvih 45. minuta ali se na odmor otišlo rezultatom 0-2 u korist gostiju.


Tek što je počelo drugo poluvreme Makarić posle odigranog duplog pasa sa Bjelošem smanjuje na 1:2, da bi desetak minuta kasnije rezervista Čeković prvo izborio a onda i realizovao najstrožu kaznu i izjednačio rezultat na 2:2 za opštu erupciju i oduševljenje domaćih navijača.

Bačka je nošena navijanjem sa tribina u tom momentu bila bolji rival na terenu, međutim posle jedne nesmotrene greške igrača Bačke ispred svog kaznenog prostora a potom i igranje rukom od strane Bjeloša u svom šesnaestercu, sudija Danilo Grujić pokazuje na najstrožu kaznu za goste sa Banovog Brda koji realizuje Mudrinski za konačnih Bačka -Čukarički 2:3 u jednoj odličnoj prestavi za pobliku koju su igrači obe ekipe pružile danas na stadionu Slavko Maletin Vava.