Naslovna / Vesti / Izveštaj / Asani u 90. miutu srušio Pazarce

Asani u 90. miutu srušio Pazarce

NOVI PAZAR – BAČKA 0-1 (0-0)

Gradski stadion u Novom Pazaru
Gledalaca: 1500
Glavni sudija: Lazar Lukic
Pomoćnici: Goran Beljin i Dejan Potočan
Strelci: 0-1 Aani u 90. min
Žuti kartoni: Milojević, Obrenović, Krstić, Đorđević, Ratković, Asani

NOVI PAZAR: Divac, Delimedjac, Biševac, Mitrović, Vusljanin, Rubežić, Milanović, Milć (od 69. min Đokić), Bubalo (od 58. min Pejaković), Islamović, Alivodić (od 79. min Plojović)

BAČKA: Milojević, Perić (od 89. Stojanović Marko), Tomović, Kostić, Žakula, Asani (od 90+5 min Simić), Ratković (od 78. min Ilić), Milovanović, Djordjević, Krstić, Obrenović D.

Nešto više od 1O00 ljubitelja fudbala u Novom Pazaru danas je imalo priliku da odgleda jednu dosta dobru fudbalsku prestavu u kojoj su snage odmerila dva bivša Superligaša Novi Pazar i Bačka.

Jedna dosta energična i borbena igra obeju ekipa mamila je aplauze objekivne Novopazarske publike, koja je aplauzima nagrađivala dobre poteze i akcije kako domaće tako i gostujuće ekipe.

Domaćin je krenuo nešto otvorenije u igru dok su se gosti iz Bačke Palanke uglavnom orjentisali na defanzivu i iz brzih polukontri i kontri pretili domaćinu.

Na poluvreme se otišlo rezultatom 0-0

U nastavku gosti nešto agilniji i kao plod takve igre Bačke došao je gol Asanija u 90. minutu susreta za pobedu i velika tri boda na teškom gostovanju.

Dakle, Novi Pazar – Bačka 0-1 strelac Asani u 90. minutu susreta.