Звездан Милошевић: Комуникација нам је најбитнији фактор!

Данас је у просторијама ОФК БАЧКЕ престављен нови шеф стручног штаба Бачкопаланачког суперлигаша г’-дин Звездан Милошевић као и два нова играча, Милош Живковић и Милан Спремо.

Промоцији новог шефа струке присуствовали су спортски директор клуба Миле Тешић, као и технички директор клуба Лазар Вјештица.
 
Присутним новинарима прво се обратио Вјештица и потом даореч спортском директору клуба Милету Тешићу, који се захвалио Звездану Милошевићу што је прихватио понуду Бачке и изнео очекивања управе клуба да ће Звездан Милошевић успети да тргне екипу из летаргије и кроз рад и ангажовање свих у стручном штабу и самих играча успети да крене узлазном путањом и у наредном периоду да врати екипу Бачке на прави колосек.
 
Звездан Милошевић је затим добио реч, а потом и одговарао на питања присутних новинара где је између осталог рекао да му није први пут да преузима екипе које су у оваквој ситуацији и да се нада да ће из ове резултатске кризе наћи излаз, да зна пут којим се излази из ове резултатске кризе, али и да очекује једну одличну сарадњу са свима у клубу која је за сада феноменална.
 
 
– Потребно је да верујемо један другоме и да кажемо шта ваља а шта не, јер комуникација је врло битан фактор. – рекао је Милошевић
 
– Исто тако, очекујем одличну комуникацију са играчима која ће надам се бити исто феноменална, али напомињем да је најбитније да почнемо да радимо.
 
– Што се тиче утакмице са екипом Младости из Лучана, она је за мене још далеко, за мене и играче прекретница је данас, данас почињемо да радимо, да међусобно комуницирамо и исправљамо неке недостатке и коригујемо неке ствари које су допринеле овој резултатској кризи.- био је јасан Звездан Милошевић и наставио
 
– За мене лично, утакмица са Лучанима је показатељ шта се радило током недеље и она је одраз рада током ове седмице, где ћемо много радити на стабилизацији екипе. – рекао је Милошевић.
 
Што се тиче навијача. Звездан Милошевић каже да зна да публика у Бачкој Паланци воли фудбал и да подржава екипу Бачке и да ће све учинити да резултатима поправи расположење навијача плавих.
 
На питање новинара да ли ће Милошевић задржати стручни штаб, он је био изузетно јасан.
 
– Стручни штаб остаје исти. Први тренер је Милан Митровић, ту је и тренер Марко Јованић, као и тренер голмана Стеван Кнежевић. Ту ништа нећу мењати бар у почетку, јер видим да постоји одређена хемија између њих и играча. – јасан је Милошевић

Updated: 14. августа 2017. — 17:12
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media