Зоране, не тражи се ангажман преко новина

Данас је у „Спортском Журналу“ осванула више него некоректна изјава, сада већ бившег играча БАЧКЕ Зорана Миловца у којој се наводи како је морао да напусти екипу из Бачке Паланке због нељудске и некоректне понуде од стране управе клуба за наставак сарадње и за пролећни део сезоне.

Управа Бачке је изненађена гестом овог играча и истине ради решила да се огласи поводом ове изјаве и обелодани праву истину у случају Зорана Миловца.

Миловац је у клуб дошао задњег дана прелазног рока из Црне Горе, неспреман и договорио је сарадњу са клубом тако што је пристао да игра за плате до краја 2016. године, што му је и исплаћено у целости и клуб према њему нема никаквих дуговања.

За пролећни део сезоне, Зорану је понуђено 5 плата по 500 е плус премије. Понуда кaо понуда, прихвати се или не прихвати и сама понуда је толика колика је и одређена је по учинку играча из јесењег дела сезоне где је Зоран играо колико је играо, a учинак му је био какав је био. Зоран је није прихватио и сарадња је ту окончана.

Миловац заборавља да је клубу остао дужан износ од 150.000 динара када добије папире да иде у Црну Гору, стога све у клубу чуди оваква изјава Зорана Миловца. Међутим, клуб је морао одреаговали јер је у данашњем издању „Спортског Журналa“ изречена неистина на рачун нашег клуба, те не дозвољавамо ни једном појединцу нити групи људи да на овакав начин блати име клуба и каља углед Бачке.

На жалост, кроз медије морамо да истерујемо правду, међутим клуб је морао одреаговати на овај начин ради истине да бисмо сачували баш тај углед клуба који је деценијама грађен и нећемо ником допустити да га руши на овај или било који други начин.

Зорану желимо спортску срећу у избору нове средине те да му нови клуб понуди боље услове од наших и наравно да их и испуни а не само понуди.

ОФК „БАЧКА“ Бачка Паланка

Updated: 12. јануара 2017. — 22:03
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media