Живковић, Спремо и Башановић нова су појачања Бачке

Поред званичног представљања шефа стручног штаба ОФК Бачка, данас су у просторијама клуба престављена и три нова играча која су појачала редове Бачкопаланчана са којима је суперлигаш из града са леве обале Дунава освежио свој играчки кадар у настојању да у наставку првенствене трке у Суперлиги Србије поправи утисак који је врло слаб у првих пет кола Суперлигашког каравана.

Живковић и Спремо

 
Редове Бачке појачали су Милош Живковић који долази из Нишког Радничког и који игра на позицији штопера. Милан Спремо, дојучерашњи играч Војводине из Новог Сада који игра на позицији крилног играча, те Башановић Марко који је у Бачку стигао из Суботичког Спартака и који игра на позицији левог бека.
 

Башановић

 
Први се новинарима обратио Технички директор клуба Лазар Вјештица који је нагласио да је Бачка протекле недење одрадила одличан посао довођењем ових играча како би се екипа освежила пред наставак првенства у Суперлиги Србије.
 
Такође Вјештица је најавио да ће у клубу бити још одлазака и долазака играча до краја прелазног рока.
 
Затим се присутним новинарима обратио и спортски директор клуба Миле Тешић који је свој тројици играча пожелео пуно успеха и среће у раду и рекао да верује, да ће они изборити место у екипи јер се ради о квалитетним играчима и са којима је клуб добио велика појачања.
 
На ред је дошло и престављање самих играча па се први свим присутнима обратио Милош Живковић који је рекао да се ни једног тренутка није двоумио око преласка у Бачку, да се са људима из клуба брзо договорио, фактички за један дан и да види да у клубу влада домаћинска атмосфера те да очекује изваредну сарадњу са свима у клубу и да се нада да ће Бачка изаћи из кризе резултата у којој се тренутно налази те да ће се он потрудити свим силама да докаже да људи из клуба нису погрешили што су га ангажовали.
 
Милан Спремо је рекао да ће све учинити да са својим саиграчима врати Бачку на прави колосек, да је дошао да помогне и да ће се својим радом, играма и залагањем наметнути новом шефу стручног штаба Звездану Милошевићу, те да ће клуб успети да обезбеди опстанак.

Updated: 14. августа 2017. — 17:32
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media