ЗЕМУН – БАЧКА 1 – 1 (1-0)

Стадион у Горњој Вароши

Гледалаца: 600
Главни судија: Јован Шегрт (Београд) Помоћници: Владимир Јовановић (Чачак) Павле Пипер (Чачак)

Стрелци: 1-0 Лацискас у 38. мин 1-1 Шарац у 89. мин

Жути Карони: Луковић С. (Земун) Јеврић, Клисура, Башановић, Живковић (Бачка)

ЗЕМУН: Остојић, Асани (од 70. мин Бејић), Божовић, Бубоња, Димић, Кисо (од 46. Ђаловић), Лацискас (од 76. Вале), Луковић.С, Вучић, Вуковић

ОФК БАЧКА: Јеврић, Николић, Клисура, Башановић, Живковић, Балабановић (од 83. Мићић), Бјелош, Спремо, Луковић (од 55. Шарац), Тривуновић, Чековић (од 46. мин Макарић)

У једној правој првенственој утакмици која је данас виђена на стадиону у Горњој Вароши, гости из Бачке Паланке односе слађи део колача. Земун -Бачка 1-1.

Првих пола сата утакмице чинило се да нас чека једна незанимљива фудбалска престава јер ништа на стадиону у Горњој Вароши није наговештавало да ће утакмица од 30. минута добити сасвим други ток.

После тог 30. минута утакмице Земунци појачавају темпо и стежу обруч око гола голмана Бачке, Јеврића, да би после једне одличне акције домаћин дошао у вођство у 38. мин голом Лацискаса што је био и коначан резултат првог полувремена.

Друго полувреме као да су на терен изашле две потпуно различите екипе од оних екипа које смо гледали у првих 45 минута.

Земун креће нешто агресивније ка голу Бачке, гости се одлично бране и покушавају из полу контри и контри да угрозе гол Остојића.

Веровали су Бачкопаланчани да могу остати непоражени и на крају су успели да дођу до изједначења голом резервисте Дина Шарца који је у 89. минуту донео бод својој екипи савладавши немоћног Остојића за коначних Земун – Бачка 1:1.

По свему приказаном данас, подела плена најреалнији је исход овог правог првенственог дуела ове две екипе.

Сигурно да су гости из Бачке Паланке задовољнији исходом меча, а за обе екипе следи првенствена пауза од 14 дана због обавеза репрезентације Србије у квалификацијама за светско првенство у Русији, те ће обе екипе имати времена да се одморе и припреме за наставак првенствене трке у Супер лиги Србије.

Updated: 27. августа 2017. — 09:23
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media