Вождовац – Бачка 2:0 (1:0)

Стадион: Тржни центар
Гледалаца: 300
Главни арбитар: Милорад Мажић (Врбас)
Помоћници: Милован Ристић (Београд), Далибор Ђурђевић (Крушевац)
Стрелци: 1:0 41. мин Павловић, 2:0 86. мин (пенал)
Жути картони: Путинчанин (Вождовац)

ВОЖДОВАЦ: Поповић, Филиповић, Гајић, Дуроњић, Павловски, Михајлов, Зец, Глигоријевић, Павловић, Путинчанин, Петровић

БАЧКА: Јеврић, Илић, Николић, Варга, Бјелош, Спремо, Луковић, Мићић, Макарић, Балабановић, Ђорић

У дуелу Вождовца и Бачке одиграног данас на крову Т.Ц. на Душановцу виђена је доста борбена утакмица.

Домаћин после два узастопна пораза желео је сва три бода у дуелу са гостима из Бачке Паланке који су на кров дошли да се надигравају са „Змајевима“.

Колико су Бачкопаланчани били тврд орах говори и чињеница да је Бачка од првог звиждука главног арбитра Милорада Мажића кренула офанзивно и у пар наврата озбиљно угрозила гол Зорана Поповића што је показивало јасно опредељење Бачке да се надиграва са фаворизованом екипом Вождовца.

У првих 45 мин Вождовац је имао више од игре, дуже имао лопту у свом поседу али су гости били доста добри у дефанзиви па из пилу контри и контри покушавали да угрозе гол Поповића. Вождовац је повео у 41. минуту голом и тим резултатом се отишло на одмор.

У других 45 минута гости крећу још офанзивније имају више од игре, чак и дуже чувају лопту у свом поседу па су и у два наврата приморали голмана Поповића да одлично интервенише.

Од 75. мин домаћин се буди, стеже обруч око гола Немање Јеврића а епилог тога је гол у 86. мин из једанаестерца, а предходно је у казненом простору срушен Јешић, а одговорност је преузео Луковић и матирао немоћног Јеврића за коначних Вождовац-Бачка 2-0.

Змајеви су дошли до нове тројке, док су се гости из Бачке Паланке преставили у доста добром издању овде на „крову“ и показали да заслужују бољу позицију на табели Супррлиге Србије.

Updated: 18. новембра 2017. — 22:34
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media