ВЛАДИМИР МРЂАН НУДИ ОСТАВКУ НА МЕСТУ ПРЕДСЕДНИКА КЛУБА!

Председник ОФК „Бачка“ Владимир Мрђан заказао је седницу Управног одбора клуба због дешавања на утакмици 27. кола Супер лиге Србије која се одиграла овог викенда на стадиону Славко Малетин „Вава“ између ОФК „БАЧКЕ“ и РАДНИЧКОГ из Ниша, где је судијска тројка на челу са главним судијом својим несмотреним одлукама утицала на коначан резултат сусрета 1-2 у корист Нишлија.

Владимир Мрђан

Суђење је било у најмању руку скандалозно, a Бачкопаланчанима није дозвољено да играју јер су поменути главни судија и његови сарадници учинили све да домаћи фудбалери којим случајем не изненаде екипу Радничког.

Сама дешавања пре почетка, за време и после меча, натерала су првог човека клуба г-дина Влaдимира Мрђана да закаже хитну седницу Управног одбора клуба на којој ће да поднесе оставку на месту председника. Тим чином Мрђан жели да скрене пажњу на врло лош третман који Бачка има као дебитант у Супер лиги Србије.

Мрђaн је уверења да се последња дешавања на утакмицама Бачке могу схватити као намера да се Бачка избаци из лиге зарад останка неких других екипа у елитном рангу такмичења.

Ми као клуб, дебитант у Супер лиги Србије своје утакмице играмо поштено на зеленом терену где нас незанимају „игре испод жита“, сваки бод освојили смо поштено, борбом и залагањем наших играча, исто тако нећемо дозволити да наш клуб упадне у шаке „нечасних радњи“, људи који су у српском фудбал дошли преко ноћи и који имају за циљ да „ведре и облаче“ и притом наносе штету клубовима који нису у тим водама.

Овај фудбалски „злочин“ од стране судијске тројке није одавно виђен на Суперлигашким теренима! Домаћинима није било дозвољено да играју, чак шта више били су оштећени у неколико наврата тендециозним и можемо слободно рећи „безобразним“ одлукама главног судије и његових помоћника. Председник ОФК „БАЧКЕ“ Владимир Мрђaн се пита да ли су судије судиле по нечијем налогу?!

Пита се председник Мрђaн, a и остали чланови управе клуба да ли ће после суботње утакмице ова судијска тројка имати подршку ФСС -а и судијске организације која се наводно бори за регуларност такмичења.

Главни судија је интернационални судија, који треба да дели правду на У – 17, те се питамо ко је овог човека уопште послао тамо?!

Нису толико поменути судија и његова „екипa“ судили за Раднички, судили су против фудбала и фудбалских правила. Па да ли је у Супер лиги виђено да играчи једне екипе нису хтели да изађу на терен готово 10 мин на почетку другог полувремена?! Tо су урaдили играчи Бачке, изритирани одлукама поменуте „судијске тројке“! Играчи нису хтели да изађу на терен друго пклувреме, те су на наговор председника Мрђaна и осталих чланова управе изашли на терен где је почетак другог полувремена каснио.

Како је могуће да је главни судија „вијао“ играче Бачке по терену и додељивао им јавне опомене за наводне приговорe. Гле чуда, сви играчи којима је овај арбитар показао картоне имају претњу суспензије, па се сви у табору Бачке питају одакле jе главни арбитар на овој утакмици добио информацију да овим нашим играчима прети суспензија.

Све ово боде очи имајући у види да Бачка у наредна два сусрета игра прво у Сурдулици против Радника а онда у Бачку Паланку долази Нови Пазар. Дакле, директни конкуренти за опстанак у друштву најбољих. Јасно је да је Николић послат са намером да спречи Бачку да направи још један добар резултат, да је остави и „осакати“ пред два врло важна меча за наш клуб.

Председник клуба Владимир Мрђaн и цео управни одбор клуба се нада, да ће ова судијска тројка бити најоштрије кажњена од стране судијске комисије, где је Мрђaн јасно ставио свима до знања да Бачка као дебитант у Супер лиги игра поштено и све своје бодове је узела на частан и пoштен начин.

Updated: 19. марта 2017. — 20:03
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media