Naslovna / Vesti / Vladimir Mrđan jednoglasno izabran za novog predsednika Bačke

Vladimir Mrđan jednoglasno izabran za novog predsednika Bačke

Danas je u 12h u prostorijama FK Bačka održana izborna Skupština na kojoj je za novog predsednika kluba jednoglasno izabran privrednik Vladimir Mrđan

image

Skupštinu je otvodio Zoran Karpov koji se prisutnim članovima kratko obratio i podneo kratak izveštaj o dosadašnjem radu.

Nakon jednoglasnog izbora, prisutnim članovima obratio se novi predsednik kluba

– Pre svega želim da se zahvalim svima na izboru za predsednika kluba, kao i bivšem predsedniku Zoranu Karpovu. Isto tako želim da se zahvalim svima u klubu na postignutim rezultatima u poslednje čestiri godine. Potpuno sam svestan da me čeka težak i odgovoran posao jer su očekivanja da postanemo ozbiljan i stabilan superligaš. Potrebno je da pod hitno rešimo status i dugovanja FK Bačke, unapredimo rad sa mlađim kategorijama, da uredimo infrastrukturu stadiona. Kao što vidite, posla je puno a vremena malo i zato svi zajedno moramo uložiti puno kreacije, znanja, vremena i novca. Pored svega moramo imati i strpljenja da sve to postignemo, tj da iz godine u godinu pravimo pomake na bolje. – bilo je prvo obraćanje Mrđana prisutnim članovima.

image
Vladimir Mrđan - novi predsednik Bačke

Nakon toga Mrđan je od prisutnih kao predsednik UO zatražio ovlašćenje da izvrši kooptiranje članova upravnog odbora kluba.

Za članove upravnog odbora predloženi su: Zoran Gašić, Branislav Šušnica, Vojislav Zubac, Marjan Rnić, Jelena Mrđan, Marko Nešticki s tim da će se po stupanju na snagu statuta predložiti još neki članovi.

Za predsednika nadzornog odbora izabran je Stojan Maleš a članovi su Bojana Tubić i Todor Aliđukić koji nisu iz redova članova skupštine.

image

image

image

Check Also

Nemanja Mladenović iz Grčke Larise potpisao za Bačku!

Ofaznivni vezni igrač Nemanja Mladenović, doskorašnji igrač Grčkog Prvoligaša Larise novo je pojačanje Bačke. Dvadesetčetvorogodišnjak …