У Сурдулицу по повољан резултат!

Бачка после двонедељне паузе овог викенда гостује Раднику у Сурдулици.

После паузе због обавезе репрезентације наставља се такмичење у Суперлиги Србије.

Након незаслуженог пораза од Радничког у Бачкој Паланци, пулени Зорана Говедарице одлазе у госте Раднику у Сурдулицу где ће покушати да остану непоражени и у Бачку Паланку донесу повољан резултат који би им повећао шансе за опстанак у суперлигашком каравану.

После много подигнуте прашине која се подигла после утакмице са Нишлијама, стање у клубу је редовно и увелико се врше припреме за гостовање у Сурдулици.

Бачка на мегдан Раднику иде без суспендованог капитена Тривуновића, те Филипа Бајића и голмана Ивана Коновалова. И поред кадровских проблема играчи и стручни штаб на челу са шефом стручног штаба Зораном Говедарицом се надају да у Сурдулици могу до бодова, јер је Бачка боље пласирана екипа од Радника која има три бода мање од Паланчана.

У екипи Радника је дошло до промене шефа стручног штаба, уместо Братислава Живковића екипу ће први пут против Бачке водити Симо Крунић. Tо довољно говори да и Радник очекује да од дуела са Бачкопаланчанима крену ка опстанку.

Биће занимљиво у Сурдулици . Утакмица између Радника и Бачке на програму је у суботу 1. aприла на стадиону Радника у Сурдулици са почетком у 17 часова.

Напред Бачка!!!

Updated: 30. марта 2017. — 13:01
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media