ТЕШИЋ: Рефлекори се подижу, подижемо ниво рада млађих селекција

Ова првенствена пауза у Бачкој Паланци користи се максимално.

Поводом нових дешавања у клубу, за клупски сајт говори директор клуба Миле Тешић.

Миле, на „Вави“ се ради доста тога, а има и још много тога што је у најави?

– Радим на томе да се значајно подигне ниво рада у млађим селекцијама и женској селекцији и да то постане академија фудбала, те ћемо у наредном периоду појачати рад по том питању и у клубу разрадити читав пројекат како да
сваке године „избацимо“ играче за први тим, а и да нам селекција омладинаца па чак и кадета уђе и игра у најквалитетнијем степену такмичења Супер лиги Србије.

– Свако да нам је у стратешком пројекту да се дугорочно, како академија, тако и први тим самофинансира, што значи да сам морао „повуци“ потез и ангажовати Ђордја Жуборија у маркетинг, а самим тим ћемо и даље радити на формирању маркетинг тима и пула спонзора клуба.

Видимо да су стубови за рефлекторе почели да стижу на „Ваву“

– Да! Стигла су два компет стуба која ће и у наредних неколико дана бити и монтирана на јужној страни до стадиона, а то је до Дунава јер морамо водити рачуна пошто дизалица мора да пређе преко целог терена
да не остави видљиве трагове по самој трави, а ова друга два стуба до севера према центру ће се лакше монтирати јер дизалица не мора улазити у ограђени део терена. Сами тим у наредних десетак дана очекујемо да се повеже трансформатор и напојни каблови до стубова са комплетном
аутоматиком.

– Уједно, ту се не завршава рад на уређењу инфраструктуре стадиона. Као што знате добили смо донацију од ФСС, њеног председника Славише Кокезе, заједнице клубова Супер лиге и у наредним данима ћемо потписати уговор са фирмом која је и Црвеној Звезди мењала травнату подлогу и постављала аутоматске прскалице за заливање, да и нама чим им то временски услови дозволе инсталирају систем за аутоматско заливање терена са новим сопственим бунаром и пратећом опремом.

– У међувремену смо старе голове заменили најновијом генерацијом покретних алуминијумских голова који ће се скидати када се терен шиша и ваља, а у плану нам је и да завршимо простор за ТВ камере на истоку за снимање утакмица, што значи да ће љубитиељи фудбала, када буду директни преноси или видео извештаји са „Ваве“ моћи да виде поглед са источне трибине, тј. целу западну трибину која је редовно испуњена скоро до последњег места.

– Морам да напоменем да је за све ове радове које сам навео задужен технички директор клуба Лазар Вјештица. Сви радови иду како треба и не сумњам да ће Вјештица то да изведе на најбољи могући начин, тј да ће све до довести до савршенства.

Озбиљно сте схватили вашу нову улогу директора клуба?!

– Дошло је време да се понашамо као прави професионалци и да не правимо недопустиве грешке јер ми играмо Супер лигу, од начина довођења играча, уговарања са њима и слично. Пуно смо ту грешили, али сада смо дали одрешене руке тим менаџеру господину Звездану Милошевићу да директно одлучује које играче треба да доведемо у клуб и којим
играчима треба да се захвалимо у децембру и наравно са којима треба да продужимо сарадњу јер им уговор истиче у децембру.

Updated: 16. новембра 2017. — 22:35
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media