Спектакл на “Вави”! Бачка – Црвена Звезда у суботу, 02. децембра

Ове суботе спрема се истински спектакл на „Вави“

Тачно у 13 часова кренуће „бубамара“ са центра на „Вави“ где ће у борбу за бодове кренути лидер на табели Супер лиге Србије, Црвена Звезда и наша Бачка која из меча у меч игра све боље и боље.

Пред, надамо се испуњеним трибинама и одличном атмосфером пулени Звездана Милошевића ће учинити све да се испрсе пред реномираним противником, где ће својом агресивношћу и борбеношћу, а посебно митивацијом покушати да изненаде „лидера“ и „откину“ му бар бод.

Сви до једног, играчи Бачке поручују да очекују велику подршку својих „Бачкиста“, пред којима како истичу имају обавезу да „изгарају“ на терену од првог до последњег минута утакмице и на тај начин захвале свима на подршци на „ветру у леђа“ који долази са трибина „Ваве“.

У свлачионици „Плавих“ влада одлична атмосфера пред меч са Црвеном Звездом. Играчи једва чекају да почне утакмица где како кажу „Звезди се не прети! Звезда се поштује, али и ми имамо право на наду да Звезду можемо изненадити“! Порука је свлачионице „Плавих“.

Тим менаџер, Звездан Милошевић и његови сарадници имају доста посла у припреми саме утакмице са Црвеном Звездом о избору тактичких задатака које ће поставити пред своје играче. До сад Милошевић је покренуо екипу, променио приступ играча ка обавезама које имају и уз промену система игре направио велики помак у игри „Плавих“ што је донело бољу игру, а самим тим и боље резултате за ово кратко време од кад је преузео кормило Бачке.

Све ово требало би да се манифестује управо пред лидером, Црвеном Звездом која ове јесени игра одлично, где је заслужено на челу Супер лиге Србије уз то је и на прагу да после дужег низа година пролеће дочека у Европи.

Мотива има на претек! У табору „Плавих“ зато сви у глас позивају „Бачкисте“ да их као и до сад подрже и буду 12. играч, а уз „ветар у леђа“ пробају да изненаде лидера.

Субота 02. децембар

Стадион: Славко Малетин – Вава

Почетак: 13 часова

ОфК „БАЧКА“ – ФК „ЦРВЕНА ЗВЕЗДА“

НЕ ШТЕДИ ДЛАНОВЕ, НЕ ШТЕДИ ГЛАС
АЈМО ЗАЈЕДНО СВИ У ГЛАС!

НАПРЕД БАЧКА, НАПРЕД ПЛАВИ ДА СЕ НА ВАВИ ОПЕТ СЛАВИ !!!

Updated: 29. новембра 2017. — 20:59
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media