РАДНИЧКИ – БАЧКА 4:0 (2:0)

Ниш, 18. фебруара-стадион Чаир.

Гледалаца: 1.500. Судија: Драган Чоловић. Стрелци: 1:0 Славиша Стојановић 24. из пенала.- 2:0 Славиша Стојановић 27.- 3:0 Петровић 87.- 4:0 Славиша Стојановић 93. из пенала. Жути картони: Петровић, Нома (Раднички), Варга, Мићић, Димитријевић (Бачка).

РАДНИЧКИ: Живковић, Булатовић, Петровић, Субић, Аксентијевић, Мићић, Нома, Саша Стојановић (од 68. Станисављевић), Мркић (од 73. Јовановић), Бабић (од 90. Ћирковић), Славиша Стојановић.

БАЧКА: Јеврић, Варга (од 46. М. Бајић), Ф. Бајић, Бјелош, Илић, Швоња, Радиновић (од 46. Додлек), Ђорић, Мићић (од 78. Чековић), Луковић, Димитријевић.

Закотрљала се бубамара на Чаиру после нешто више од два месеца паузе.

У оквкру 23. кола Супер лиге Србије екипа Радничког је угостила екипу ОФК „Бачке“ из Бачке Паланке. Пред нешто више од три стотине гледалаца по изузетно хладном и ветровитом времену, праћено ситном кишом навијачи су видели једну доста чврсту и борбену утакмицу где су обе екипе у саму утакмицу ушле са намером да однесу цео плен из овог сусрета.

Први су припретили гости ударцем Луковића и сигурном интервенцијом Живковића. У таквој једној чврстој игри у 24. минуту судија Чоловић је после једног дуела у казненом простору показао на белу тачку. Сигуран реализатор најстроже казне за Нишлије био је „ветеран„ Саша Стојановић за вођство домаћих од 1-0.

Само три минута касније тачније у 27. минуту на семафору је стајало 2-0 за Раднички. Стрелац Стојановић. После одличног проиграања од стране Мркића а маниром искусног стрелца Стојановић матира Јеврића за дуплу радост домаћих играча. Иако су брзо матирани са два брза поготка гости из Бачке Паланке су наставили са офанзивном игром и повремено претили голману Живковићу. На одмор се отишло резултатом 2-0 за домаће.

У наставку Раднички је екипа која је у првих 15. мин наставка имала лопту у свом поседу и стекао се утисак да Нишлије у других 45. мин имају за циљ да сачувају стечени капитал остварен у првих 45 мин. И када се чинило да ће се овај меч завршити резултатом из првих 45 минута, у 87. минуту Раднички долази до трећег поготка голом Петровића, да би у надокнади времена судија Драган Чоловић опет показао на белу тачку за домаћина а сигуран егзекутор најстрожије казне био је Петровић за свој други погодак и коначних Раднички – Бачка 4:0.

Updated: 18. фебруара 2018. — 20:01
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media