Рад – Бачка 0:0

Стадион: Краљ Петар Први, Београд

Главни судија: МАКСИМОВИЋ Ђорђе Помоћници: ОЛАЈОШ НАЂ Матија, ШУТУЛОВИЋ Милан, ВУЈОВИЋ Мајо

ФК РАД: Зоговић, Денић, Лукић, Лутовац, Младеновић, Петровић, Рендули, ћ Вицо, Волков, Вујачић, Зпњић

ОФК БАЧКА: Јеврић, Балабановић, Николић, Бјелош, Живковић, Макарић, Шарац, Спремо, Радиновић, Тривуновић, Варга

Вечерашњи дуел на стадиону Краљ Петар I је био сусрет две подједнаке екипе где је домаћа екипа Рада имала два бода предности у односу на госте из Бачке Паланке и где су „Грађевинари“ пред овај сусрет важили за благе фаворите у овом мечу и где су се присталице домаћих надале да ће екипа рада стићи до нова три бода.

Међутим, гости из Бачке Паланке нису тако мислили и у меч су ушли спремни што се најбоље показало у првих 45. минута где је Бачка доминирала, имала већи посед лопте, а то да су гости били бољи ривал на терену показује и чињеница да играчи Рада у првих 45. минута ниједном нису упутили ударац ка голу незапосленог Немање Јеврића, док је голман домаћих Бојан Зоговић био најзапосленији појединац на утакмици у првих 45. минута.

Како је завршено прво полувреме тако је настављено и друго. Гости више ангажованији, држали су констатно лопту у свом поседу, док се екипа Рада базирала на одбрану свог гола па покушавала из контри и полуконтри које су гости из Бачке Паланке успешно заустављали испред свог казненог простора.

Како је почела тако се и завршила ова утакмица.

Гости бољи ривал у свих 90. минута и свакако могу да жале што у Бачку Паланку нису понели сва три бода. Шта рећи за екипу Рада која није успела да упути један ударац у оквир гола гостију за свих 90. мин игре.

У наредном колу екипа Бачке дочекује екипу Чукаричког на свом стадиону у Бачкој Паланци.

Updated: 13. септембра 2017. — 21:03
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media