ПРИПРЕМЕ: Шест победа, један реми и један пораз!

Фудбалери Бачке из Бачке Паланке спремно дочекују старт Супер лиге Србије где ће за разлику од прошле, дебитантске сезоне Бачка имати амбицију да се домогне Play Off-а после регуларног дела сезоне у коју по речима људи из стручног штаба екипа улази максимално спремно и мотивисано у настојању да се што пре испуне зацртани циљеви који су постављени пред играче и стручни штаб.

Фото: Стојан Малеш


Струцни штаб је задовољан урађеним у припремном периоду, имају само речи хвале на рачун свих играча и што се тиче рада и понашања на терену и ван њега.
Подсећања ради, Бачка је од почетка припрема одиграла осам контролних мечева где је yабележено 6 победа 1 реми и 1 пораз yз импозантну гол раyлику од 25 датих и само девет примљених голова.

Посебно радује податак да су фудбалери Бачке на осам утакмица постигли 25 голова, где се сваки искрени „БАЧКИСТА“ нада да ће „ПЛАВИ“ криоз такмичење у Суперлиги задржати овакву ефикасност што је дуже могуће.

У генералној проби пред старт Супер лиге који је заказан за следећи викенд 22. јул, Бачка је одиграла утакмицу у Горњој Вароши против домаће екипе Земуна и савладала је резултатом 3-2, где су голове за Бачку постигли Бјелош Мирослав(2) и Мићић.

Овом утакмицом Бачка је успешно окончала припреме за наредну сезону, а већ наредног викенда екипа Бачке у првом првенственом колу гостује у Суботици екипи Спартака ЖК.

Утакмица је на програму у суботу 22. јула на градском стадиону у Суботици а почетак је заказан за 20 часова.

Updated: 16. јула 2017. — 16:26
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media