Припреме по плану! Бачка у 1. колу гостује у Суботици!

У своју другу Суперлигашку сезону екипа Бачке улази са већим амбицијама и циљевима, стога се у плану и програму у склопу припремног периода све одвија по плану па испод крова стадиона Славко Малетин „Вава„ све врви и пуца од рада који су пред играче наметнули тренери Митровић, Офенбехер, Малеташки и Кнежевић, где играчи све постављене задатке извршавају без поговора.

Фудбалери Бачке су прошлог викенда одиграли прву контролну утакмицу са зонашем Младост из Новог Сада и савладали га резултатом 4-0 .

Сви играчи су добили шансу да се покажу и докажу, већ у суботу Бачка иде у Стару Пазову где ће у кући фудбала ФСС одиграти своју другу контролну узакмицу против Чукаричког да би после те утакмице експедиција Бачкопаланачког суперлигаша отишла у Брзеће подно Копаоника на двонедељне припреме где ће екипа радити и одиграти још пар контролних утакмица, како би се што боље спремила за почетак нове сезоне.

Кад смо већ код почетка нове сезоне, јуче је у кући фудбала у Старој Пазови извучен распоред за сезону 2017/2018. и екипа Бачке на самом старту Супер лиге имаће јако тежак распоред.
У првом колу Бачка гостује у Суботици екипи Спартака ЖК, у другом колу на „Ваву„ долази Вождовац, док ће Бачка у трећем колу гостовати на Карађорђу екипи Војводине, док у четвтвртом колу у Бачкој Паланци гостује екипа Напредка, да би у петом колу Бачка гостовала на Маракани Црвеној Звезди, док би у шестом колу на „Вави„ гостовала екипа Младости из Лучана и тако редом….

Нема шта, јако тежак почетак је пред играчима Бачке али сви смо оптимисти по питању остваривања амбиција и циљева и надамо се најбољем.

НАПРЕД ПЛАВИ !!!

Updated: 22. јуна 2017. — 09:00
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media