Потврдити квалитет, победити Спартак!

Сутра, 04. новембра на „Вави“ у оквиру 16. кола Супер лиге Србије од 13 часова се састају два ривала која се одлично познају, сутра је дуел два војвођанска клуба из Јужног и Северног дела Бачке.
Екипа Спартака ЖК је стари прволигаш који је важио у старој „Југи“ за један озбиљан клуб, одувек био расадник талената са севера Бачке.

А сада је клуб који покушава да се врати у сам врх српског фудбала, те су ове сезоне направили доста добру екипу предвођени тренером Веселиновићем бележе одличне резултате и вијају излазак на евро сцену.

Бачка, клуб који је другу сезону за редом у елитном рангу такмичења, где и ове сезоне покушава да на време обезбеди Суперлигашки статус пред доигравања у плејаут фази.

Доласком тренера Милошевића, Бачка је коначно почела да игра на „гол више“, брз модеран и лепршав фудбал, те нас сутра по свему судећи очекује изузетно занимљива и неизвесна утакмица на „Вави“.

У табору „Плавих“ има неколико играча који су доскора носили и дрес „Голубова“ из Суботице, пре свих Весељко Тривуновић, Милан Макарић, Марко Башановић, Милорад Балабановић а као тренер голмана сезону у Суботици је провео и сада већ прослављени тренер голмана „Плавих“ Стеван Кнежевић.

Менаџер Милошевић очекује да ће момци у плавим дресовима изаћи на терен и дати свој максимум у настојању да се победи реномирани ривал и тако освоје нова три бода за мирнију трку за бодове у наставку Суперлигашког каравана, те очекује помоћ са трибина од навијача који су увек били 12. играч и огроман ветар у леђа играчима.

Звездан Милошевић има мањих кадровских проблема у екипи јер је неизвестан наступ дефанзивца Живковића и везисте Радиновића, али и поред тих проблема Милошевић очекује да ће његов тим сутра успети да освоји нова три бода, те позива све „Бачкисте“ да дођу на „Ваву“ и пруже подршку његовим изабраницима.

СПАРТАК ЖК у Бачку Паланку додази комплетан у настојању да после катастрофалног издања прошлог викенда у Сурдулици и поразу од екипе Радника резултатом 5-1 надокнади изгубљено у Бачкој Паданци и тако се искупе за прошлонедељни кикс.

Очекује нас добра фудбалска престава сутра на „Вави“ у 13 ч, зато овом приликом позивамо све љубитеље фудбала из Бачке Паланке и околине да дођу у што већем броју и подрже играче до надамо се нове победе.

БАЧКИСТИ, ЧЕКАМО ВАС!!!!

СУБОТА 4. НОВЕМБАР 13 ч
Стадион: СЛАВКО МАЛЕТИН „ВАВА“

ОФК „БАЧКА“ – ФК „СПАРТАК“

Updated: 3. новембра 2017. — 20:52
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media