ПОРАЗ „ПЛАВИХ“: Младост – Бачка 1:0 (0:0)

Стадион: Младост

Гледалаца: 300

Главни судија: Петар Пипер (Чачак)
Помоћници: Немања Петровић (Ужице) Слободан Павловић (Ужице)

Стрелци: 1-0 72. мин Пејовић

Жути картони: Трифуновић, Росић, Милошевић (Младост) Бјелош, Живковић, Спремо, Илић (Бачка)

МЛАДОСТ: Росић, Милошевић И. Пешић, Андрић, Павловић, Пејовић, Голубовић (од 87. мин Синђић), Радивојевић (од 90. мин Димић), Шатара, Tрифуновић (од 54. мин Одита), Тумбасовић

БАЧКА: Јеврић, Спремо, (од 82. мин Николић), Живковић, Бјелош, Балабановић, ИлићЂорић, Луковић, Макарић, Мићић (од 65. мин Шарац), Тривуновић (од 76. мин Чековић)

Младост и Бачка две непоражене екипе у протекла три првенствена кола Супер лиге Србије састала су се данас на стадиону крај Бјелице и по прохладном времену, али и доста добром терену за игру приказали допадљив и занимљив фудбал за око 300 гледалаца, колико их се данас окупило на стадиону Младости да испрате овај првенствени дуел две екипе чини нам се подједнаког квалитета.

Да нас крај Бјелице чека интересантан меч видело се већ у уводним минутима овог сусрета. Обе екипесу  од првог минута заиграле „отвореног гарда“ са намером да што пре угрозе гол противника и стекну предност.

Прву шансу на утакмици имала је екипа Бачке која је боље отворила ову утакмицу и показала да је у Лучане дошла са намером да игра офанзивно на гол више. У првих пола сата сусрета гости су имали више од игре, претили су младом голману домаћих Росићу углавном са дистанце, али се резултат није мењао. Домаћин је успео да успостави теренску иницијативу и припрети голману Бачке Јеврићу преко Радивојевића, али је Јеврић сигурно интервенисао. Бележимо покушај Луковића у 37. минуту после одличне акције гостију преко расположеног Мићића и одличне лопте ка Луковићу али је Росић био на месту.

На полувреме се отишло.резултатом 0-0.

Других 45. минута боље отварају гости који су у 48. минуту шутирали ка голу Росића преко Мићића, али је и овог пута голман Лучанаца на месту.
До 72. минута играло се између два шеснестерца, а онда у 72. минуту 1-0 за домаће после једне доста добре акције коју Пејовић претвара у погодак за вођство домаћих од 1-0. Од тог момента на терену постоји само једна екипа, екипа Младости која је после постигнутог гола наставила да стеже обруч око гола гостију. Ређали су се ударци ка Немањи Јеврићу, али се резултат до краја утакмице није мењао.

Младост – Бачка 1:0. Лучаннци све ближи Плеј-офу, док се Бачка и даље налази на 13. позицији, али према ономе што је данас показано у Лучанима, заслужују много много бољи пласман на табели Супер лиге Србије.

Updated: 9. децембра 2017. — 17:47
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media