Пораз од Радничког, реми са Новим Пазаром!

Данас су фудбалери Бачке имали две контролне утакмице. Једну са Радничким из Ниша у преподневним часовима, док је у послеподневном термину ривал „Плавих„ био прволигаш Нови Пазар.

Овом приликом стручни штаб се одлучио да свим играчима укаже поверење и још једном се увери у играчки кадар који ће наступати кроз такмичење у Суперлигашком каравану.
Против Нишлија Бачка је доживела пораз од 1-2 (0-0).

У овом сусрету једини стрелац за екипу Бачке био је Мицић. Стручни штаб је у овом сусрету указао поверење следећим играчима: Јеврић, Варга, Николић, Илић, Јовановић, Савиновић, Швоња, Макарић, Зечеви, Мицић, Чо.

У других 45. мин шансу су добили још Шарац и Бјелош.

Против Новог Пазара играчи Бачке су приказали доста полетну и лепршаву игру, створили 10 – ак повољних шанси за гол, али лопта није хтела у мрежу. 

На крају резултат ове утакмице гласио је 0-0, а стручни штаб је у овој утакмици пружио шансу следећим играчима: Лучић, Мацановић, Максвел, Рогач, Слијепчевић, Тривуновић, Рачић, Ивковић, Бјелош, Шарац, Млађовић. Ушли су још : Станивуковић, Окоси, Тахиру, Калаћ.

Са ове две одигране утакмице Бачка је окончала четрнаестодневне припреме у Брзећу.

Стручни штаб је задовољан урађеним где су усвојени нови принципи и захтеви у новом систему игре, где је физичка припрема подигнута на висок ниво и кад се све ово узме у обзир онда је и логично да је стручни штаб задовољан урађеним у Брзећу.
Екпедиција Бачке пут Бачке Паланке креће сутра, у недељу 9. јула, где ће после дана одмора првотимци наставити са радом по устаљеном плану и програму све до почетка Суперлиге у којој су амбиције „Плавих„ да оду корак више у односу на прошлу сезону, тј. да се домогну плеј-офа после регуларног дела сезоне.

Updated: 8. јула 2017. — 21:40
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media