Паланчани упалили моторе! Данас прошла прозивка!

Бачкопаланачки суперлигаш ОФК „Бачка“ данас је започео припреме за пролећни део сезоне у којој ће екипа покушати да обезбеди опстанак у суперлигашком друштву, стога у табору „Плавих“ сви очекују да пролеће буде берићетније и сретније до испуњења коначног циља а то је опстанак.

Фото: Миле Кременовић

Шеф стручног штаба Зоран Говедарица извршио је прозивку играча тачно у 10 ч на стадиону Славко Малетин Вава да би се потом отишло у оближњу спортску дворану „Тиквара“ на први заједнички тренинг у новој години.

Што се играчког кадра тиче, свлачионица на стадиону Славко Малетин Вава је дупке пуна. Доста младих и нових играча се појавило на прозивци и уз „староседеоце“ и играче прикључене из омладинског погона играчки кадар броји нешто више од 30 имена.

Пред Зораном Говедарицом и његовим сарадницима је доста тежак и напоран посао у смислу селекције играча и одабира екипе која ће у пролећном делу сезоне покушати да обезбеди Паланачким љубитељима фудбала да и наредне сезоне гледају суперлигашки фудбал на „Вави“.

Фото: Миле Кременовић

Имајући у виду да се прелазни рок захуктава и да ће бити још долазака и одлазака , агилна управа Бачке ради даноноћно на формирању играчког кадра и обезбеђивању услова за несметан рад екипе.

На првом окупљању, шефу стручног штаба Зорану Говедарици јавили су се следећи играчи:

Николић, Илић, Клисура, Филип Бајић, Бјелош, Чековић, Тривуновић, Митровић, Ђурић, Балабановић, Ивковић, Зечевић, Дукић, Мацановић, Швоња, Луковић, Јеврић, Ставрић, Степановић, Апија, Копривица, Калуђеровић, Жупић, Марко Бајић, Ковачевић, Роналд, Копривица, Родић, Плавањски, Макарић, Ђорђевић

Шефу Зорану Говедарици у пролећном делу сезоне поред Стевана Кнежевића тренера голмана, помагаће два млада, одлична стручњака жељни доказивања, Бојан Офенбехер као први сарадник и Новак Малеташки кондициони тренер, задужен за физичку спрему играча.

Играчима, стручном штабу и управи клуба желимо успешан рад и остварење зацртаног циља.

НАПРЕД ПЛАВИ !!!

Updated: 9. јануара 2017. — 19:56
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media