Ово су досадашња појачања Бачке!

Данас је у просторијама клуба одржана конференција за медије, где је руководство „Плавих“ изнело своје амбиције и циљеве за пролећну полусезону, а уједно и преставило све играче који су до сад појачали редове Бачке у овом прелазном року.

Преставницима медија који су данас у повећем броју дошли да испрате ову конфреренцију Бачкопаланачког Суперлигаша најпре се обратиo технички директор клуба Лазар Вјештица који je изнео планове и амбиције најужег руководства клуба за пролећни део сезоне, а потом се кренуло са престављањем новајлија који су пристигли у редове Бачке у зимском прелазном року.

Руководство Бачке је ове зиме било доста активно по питању довођења нових играча у своје редове.

До сад девет нових играча је приступило Бачкој а то су: Никола Димитријевић, Растко Шуљагић, Игор Пантић, Лука Јованић, Никола Зврко, Александар Тасић, Немања Анђелкпвић, Милош Бајић као и најновија придошлица из Словеније Тимотије Додек.

Лазар Вјештица је нагласио још да се ради о врло квалитетним играчима те да очекује да ће Бачка пружати још боље партије на пролеће него јесенас. Да се узда у овај играчки кадар и рад шефа Звездана Милошевића и његових сарадника и да очекује да ће Бачка наставити да ниже добре резултате баш онако где је стала јесенас, да ће сад наставити и да мисли да ће овај играчки кадар да испуни све зацртане циљеве руководства „Плавих“ и пожелео новајлијама добродошлицу на стадион Славко Малетин Вава у нади да ће заједничким снагама Бачку промовисати у што лепшем светлу кроз игре на зеленом терену, како понашањем на терену, тако и ван њега.

Потом се приступило појединачној промоцији сваког новајлије понаособ.

Прво појачање Бачке је Никола Димитријевић. Дефанзивни бочни играч који је у Бачку дошао из Будућности из Добановаца.

Растко Шуљагић, голман који има богату инострану каријеру . Задњих шест месеци провео је у Инђији одакле је дошао у Бачку.

Александар Тасић својевремено играч Новог Пазара игра на позицији везног играча. Задњих шест месеци провео је у Молдавији.

Немања Анђелковић дошао из ЧСК-а, а игра на чозицији централног дефанзивца.

Милош Бајић задњих шест месеци провео је у Бугарској. Он је искусан крилни везни играч који ће бити велико појачање за наш клуб.

Лука Јованић је дошао из Динама из Панчева. Талентован шпиц играч који је у Српској лиги у јесењем делу полусезоне постигао 8 голова. Ради се о младом и перспективном нападачу.

Никола Зврко у Бачку је дошао у из Лучанске Младости, игра на позицији офанзивног везног играча.

Игор Пантић талентован и перспективни
везни играч дошао у наш клуб из Радничког 1945 из Аранђеловца.

Тимотије Додек долази из Словеније а играо је у Марибору , задњих шест месеци провео је у Хрватској и игра на позицији левог бочног дефанзивца.

Лазар Вјештица је нагласио да Бачка још није закључила листу појачања и да очекује да ће се клуб појачати још са једним или двојицом играча.

Било како било, на стадиону Славко Малетин Вава је било веома радно и сад остаје да стручни штаб на челу са Звезданом Милошевићем склопи мозаик како би Бачка била још боља на пролеће и како би до разигравања обезбедила опстанак у најелитнијем фудбалском такмичењу у Србији што је и примарни циљ овог пролећа.

Играчима, стручном штабу и руководству „Плавих“ желимо пре свега добро здравље и успешно пролеће.

НАПРЕД ПЛАВИ !!!

Updated: 25. јануара 2018. — 17:57
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media