„Отимачина“ око Немање Јеврића!

Млади и перспективни чувар мреже Бачке, Немања Јеврић од почетка јесење полусезоне пружа изваредне партије на голу „Плавих„ где је својим одбранама поодавно скренуо пажњу на себе, те је уследило неколико позива селектора младе фудбалске репрезентације до 21 год. Горана Ђоровића под државну заставу и где су многи агенти менаџерских кућа бацили око на „јединицу“ Бачке, те помно прате учинак Јеврића кроз наступе у Супер лиги Србије.

Немања Јеврић – Фото: Стојан Малеш


Немања је вредан и радан момак и све своје обавезе извршава максимално професиoнално и са великом мотивациом да из дана у дан буде све бољи. Заслужан за одличну Немањину форму којом је скренуо пажњу на себе је и тренер голмана Бачке Стеван Кнежевић, који има само речи хвале за овог младог и перспективног голмана који му предвиђа богату каријеру.

Немања потиче из спортске породице. Немањин стриц Драгослав Јеврић је својевремено бранио гол Црвене Звезде и државне репрезентације, те Немања има мотив више да се докаже и покаже међу стативама.

У Бачкој је добио минутажу и прилику да се покаже и докаже и максимално је искористио у конкуренцији такође младих и перпективних голмана Лучића и Жупића с којима је одличан друг и пријатељ и како каже међу њима влада здрава конкуренција где су једни другима максимална подршка.

Јеврић је у низу младих и перспективних голмана који су добили шансу за каљењем и усавршавањем у клубу, што показује јасну смерницу клуба да и убудуће пружа шансу за усавршавањем и каљењем младих голмана. Немања је један од њих, добио је шансу, искористио је, a заслужио je својим марљивим и преданим радом.

БРАВО НЕМАЊА!!!

Updated: 17. октобра 2017. — 17:52
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media