Naslovna / Vesti / Ofenbeher i Maletaški: BAČKA treba da bude klub za razvoj mladih i talentovanih igrača

Ofenbeher i Maletaški: BAČKA treba da bude klub za razvoj mladih i talentovanih igrača

Bojan Ofenbeher i Novak Maletaški prvi saradnici šefa stručnog štaba Zorana Govedarice u razgovoru za klupski sajt naveli su da su došli u pravu sredinu za rad, gde su ih ljudi iz uprave a posebno igrači odlicno prihvatili i da su po njihovom mišljenju napravili pravi potez dolaskom u Bačku.

Bojan i Novak navode još da ovaj igrački kadar ima potencijal ne samo za opstanak u superligaškom društvu, već i za ravnopravnu borbu sa ostalim ekipama iz gornjeg dela tabele.

Bojan Ofenbeher – FOTO: Stojan Maleš

Isto tako navode da su izuzetno zadovoljni kako igrači rade na treninzima i da nemaju ni jednu zamerku na izvršavanju obaveza i ponašanje od svakog igrača ponaosob.

Osvrnuli su se i na jučerašnju utakmucu, odigranu sa ekipom Čukaričkog gde su zabeležili pobedu od 3-2. Međutim, kako navode više od retultata ih raduje pristup i zalaganje svih igrača i da je to pravi put za postizanje što boljih rezultata i ispunjavanje zacrtanih ciljeva.

Novak Maletaški – FOTO: Stojan Maleš

Momci su složni u jednoj stvari , a to je da OFK „BAČKA“ treba da bude klub za razvioj mladih i talentovanih igrača koji će uz određenu minutažu i pravi rad napraviti pravi iskorak ka daljim koracima svoje karijere.

Bojanu i Novaku želimo dobrodošlicu u naš klub i želimo im da kroz predan i marljiv rad naprave odlične rezultate ovog proleća u Bačkoj Palanci uz pomoć i ostalih članova stručnog štaba na čelu sa Zoranom Govedaricom.

Check Also

Aleksandar Katanić novo pojačanje Plavih!

Dvadesetrogodišnji napadač potpisao je danas ugovor sa Bačkom na dve godine tacnije do 31.05.2020. Radi …