Офенбехер и Малеташки: БАЧКА треба да буде клуб за развој младих и талентованих играча

Бојан Офенбехер и Новак Малеташки први сарадници шефа стручног штаба Зорана Говедарице у разговору за клупски сајт навели су да су дошли у праву средину за рад, где су их људи из управе а посебно играчи одлицно прихватили и да су по њиховом мишљењу направили прави потез доласком у Бачку.

Бојан и Новак наводе још да овај играчки кадар има потенцијал не само за опстанак у суперлигашком друштву, већ и за равноправну борбу са осталим екипама из горњег дела табеле.

Бојан Офенбехер – ФОТО: Стојан Малеш

Исто тако наводе да су изузетно задовољни како играчи раде на тренинзима и да немају ни једну замерку на извршавању обавеза и понашање од сваког играча понаособ.

Осврнули су се и на јучерашњу утакмуцу, одиграну са екипом Чукаричког где су забележили победу од 3-2. Међутим, како наводе више од ретултата их радује приступ и залагање свих играча и да је то прави пут за постизање што бољих резултата и испуњавање зацртаних циљева.

Новак Малеташки – ФОТО: Стојан Малеш

Момци су сложни у једној ствари , а то је да ОФК „БАЧКА“ треба да буде клуб за развиој младих и талентованих играча који ће уз одређену минутажу и прави рад направити прави искорак ка даљим корацима своје каријере.

Бојану и Новаку желимо добродошлицу у наш клуб и желимо им да кроз предан и марљив рад направе одличне резултате овог пролећа у Бачкој Паланци уз помоћ и осталих чланова стручног штаба на челу са Зораном Говедарицом.

Updated: 27. јануара 2017. — 09:15
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media