НК „СЛАВЕН БЕЛУПО“ – ОФК „БАЧКА 2-2 (1-0)

У последњој провери пред наставак суперлигашког каравана у Србији, екипа ОФК „Бачке“ одиграла је своју „генералку“ у Копривници (Хрватска), одигравши нерешено са екипом тамошњег прволигаша Славен Белупом 2-2.

Домаћин је на старту боље отворио утакмицу и дошао рано до предности. У првих 45 минута виђена је доста добра игра од стране обе екипе, било је и повољних прилика за постизање погодака, али се на полувремеме отишло минималном предношћу домаће екипе 1-0.

Тек што је почело друго полувреме, домаћин је удвостручио своју предност. Тада је на семафору прелепог објекта у Копривници стајало 2-0 за Славен и тада се чинило да ће Бачка доживети убедљив пораз.

Међутим, играчи Бачке су тада заиграли нешто брже и агресивније и као плод такве игре дошао је гол из једанаестерца, где је сигуран егзекутор најстроже казне био Филип Бајић, да би Зечевиц пар минута пре краја поставио коначан резултат утакмице СЛАВЕН – БАЧКА 2-2.

Играчи Бачке су тако окончали зимске припреме и по свему виђеном до сад, екипа Бачке улази у наставак Суперлиге Србије знатно јача и спремнија, те се надамо да ће и пролеће на стадиону Славко Малетин Вава бити берићетније од јесени.

Зоран Говедарица

Стручни штаб на челу са шефом струке Зораном Говедарицом може и мора бити задовољан са урађеним у зимском припремном периоду и где се од играча Бачке очекује да пружају много боље и квалитетније игре него јесенас, па самим тим ни резултати неће изостати.

Зоран Говедарица је данас у Копривници у првих 45 минута екипи Славена супроставио следећи састав: Коновалов, Нилолић, С.Видовић, Илић, Ђурић, Клисура, Стијепановић, Макарић, Луковић, Чековић и Ф. Бајић.

У других 45 минута шансу су добили следећи играчи: Тривуновић, Ставрић, М. Бајић, Мијић, Ивковић, Бошковић, Мацановић, Зечевић.

Updated: 10. фебруара 2017. — 23:37
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media