Никола Димитријевић прво зимско појачање у редовима Бачке!

Прво зимско појачање у редовима Бачке је Никола Димитријевић (1991.), офанзивни бочни играч-бек који је у клуб из града са леве обале Дунава дошао из ФК „Будућност“ Добановци.

Никола Димитријевић – Фото: Стојан Малеш

Пред неколико окупљених преставника „седме силе“ Никола је прво потписао уговор уз неизбежно фотографисање, a затим се обратио присутнима и изнео своја очекивања.

Да ли си претио игре твог садашњег клуба у предходном периоду?

– Пратио сам игре мог садашњег клуба колико сам мога и увидео да се ради о једној доброј екипи са доста квалитетних играча поред којих ћу моћи пре свега да напредујем и заједно са њима да остварујем доста добре резултате.

Бједов, Димитријевић и Тешић – Фото: Стојан Малеш

Која су Николина очекивања у наставку првенства?

– На пролеће свакако очекујем да заједно са својим новим саиграчима што пре испунимо зацртани циљ а то је опстанак у елитном рангу и да уз што више квалитетних партија на пролеће пробамо да направимо што бољи резултат – јасан је Димитријевић.

Никола иначе игра на позицији офанзивног бочног играча и сигурно да његове одличне парије у дресу Добановчана нису протекле незапажено, те је спортски сектор Бачке управо у Николи видео појачање за наставак пролећне полусезоне у Суперлигашком каравану.

НИКОЛА, ДОБРОДОШАО И СРЕЋНО!!!

Updated: 27. децембра 2017. — 21:55
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media