НАПРЕДАК – БАЧКА 2:0 (1:0) (ВИДЕО)

Стадион: Младост у Крушевцу

Гледалаца: 2000

Главни судија: Срђан Обрадовић (Јагодина) Помоћници: Здравковић Миодраг (Ражањ), Петровић Оливер (Ниш)

Стрелци: 1:0 33. мин Аутогол Варга, 2:0 56. мин

Жути картони: Напредак: Урошевић 28′ , Гобељић 73′  Бачка: Николић 55′ , Макарић 88′ 

НАПРЕДАК: Петровић, Симоновић, Цветковић, Шљивић, Урошевић, Тубић, Ескић, Гобељић, Аливодић, Ндиаје, Вукановић.

БАЧКА: Јеврић, Николић, Мијић, Илић (Клисура 49′), Варга, Бајић (Ивковић 46′), Бизмарк, Бошковић, Тривуновић (Зечевић 46′), Швоња, Макарић

Данас је на стадиону Младост у Крушевцу одиграна првенствена утакмица из последњег кола регуларног дела сезоне у Суперлиги Србије између домаће екипе Напретка и гостију ОФК „Бачке„ из Бачке Паланке.

По изузетно пријатном времену за игру под Багдалом видели смо не баш допадљиву утакмицу. Домаћа екипа рутински је одрадила ову утакмицу против врло неубедљиве екипе Бачке.

У првих 45 мин домаћа екипа је два пута упутила ударац у оквир гола млађаног голмана гостију Јеврића и успела да дође у вођство од 1:0. Играо се 33. мин када је Гобељић са ивице шеснаестерца шутирао ка голу Јеврића, лопта на путу до гола качи Илића мења смер и вара Јеврића за једину интересантну ситуацију у првих 45 мин.

У других 45 минута гости су се оријентисали на одбрану свог гола и у многоме отежавали игру домаћој екипи која није успевала да развије и реализује своје акције. Једини пут кад је Напредак успео да у другом полувремену пробије добро организовану дефанзиву гостију десио се у 56. мин када су домаћи успели да удвоструче преддност. А стелац тог другог гола био је ГОБЕЉИЋ Марко.

До краја утакмице Напредак је држао све конце игре у својим рукама и забележио је очекивану победу против неубедљивих али борбених Бачкопаланчана.

Updated: 13. априла 2017. — 23:48
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media