МИТРОВИЋ: Бачку доживљавам као своју другу кућу!

Први сарадник менаџера Звездана Милошевића Милан Митровић је већ дуже време у Бачкој. Митровић је у Бачкој са успехом каријеру градио као играч, да би потом од 2016. године постао редован члан стручног штаба 1. тима Бачке.

Фото: Стојан Малеш

Милан Митровић – Фото: Стојан Малеш

У наставку можете погледати један мини интервју са Миланом Митровићем …

С обзиром да сте од 2016. године у стручном штабу Бачке као први помоћни тренер, руководство Бачке има огромно поверење у Вас?

– Драго мо је што је тако. Ја Бачку доживљавам као своју другу кућу и трудим се да се тако и понашам и радим. Исто тако, људи који воде клуб су моји бивши саиграчи тако да имамо одличну сарадњу.

Бачка је у протеклих 3 сезоне променила четири шефа стручног штаба. Са којим од те четворице (Јелачић, Говедарица, Ивановић, Милошевић) сте се најбрже уклопили у систем рада?

– Са свим предходним тренирима сам се знао и пре Бачке, једино нисам знао Звездана Милошевића, а испоставило се да сам се са њим најбоље и најбрже нашао на истим таласним дужинама. Наравно и са Јелачићем сам имао одличну сарадњу.

Фото: Стојан Малеш

Милошевић и Митровић – Фото: Стојан Малеш

С обзиром да је Бачка од 4. кола остала без шефа струке Ивановића, припала Вам је та част да водите екипу Бачке против Црвене Звезде на стадиону Рајко Митић као први тренер где је Бачка оставила одличан утисак

– Мени је драго што су то сви приметили, али није то била моја заслуга већ заслуга играча. Одлицно су одиграли и представили се у правом светлу. После те утакмице и поред пораза почели смо да играмо боље. Наравно да је на то утицао и нови шеф Милошевић, али највеће заслуге иду играчима и хвала им на томе.

Како оцењујете јесењи део ове сезоне?

– Кренули смо лоше. На жалост доста дуго нам је требало да уђемо у форму и почнемо да играмо како знамо и умемо. Некако се и наместио и долазак новог шефа Милошевића и почели смо да личимо на екипу. Мислим да како је одмицало првенство играли смо све боље, јер играчи су почели прихватати идеје и ето дошао је и резултат, ма да мислим да смо могли имати и који бод више.

Шта очекујете у наредном периоду, тј у другом, такозваном пролећном делу првенства?

– У другом делу првенства свакако очекујем још боље игре. Наравно умногом ће зависити и од прелазног рока, тј долазака и одлазака.

– И за крај, желим да се захвалим свим нашим верним навијачима и да им пожелим све најбоље у Новој години.

Updated: 27. децембра 2017. — 21:50
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media