Милан Макарић: Жеља дрес са националним грбом!

Милан Макарић двадесетдвогодишњи играч средине терена, нови је члан Бачке.

У Бачку Паланку Милан је дошао из екипе Спартака Ждребчеве крви и како сам каже дошао је у Бачку са жељом да се наметне стручном штабу „Плавих“ и добрим партијама заслужи позив селектора Славољуба Муслина и задужи дрес сениорске репрезентације, што му је велика жеља.

Милан Макарић

Милан је родом из Стјепановићева и од малих ногу почео је да „пика“ лопту у матичном клубу Омладинац са свега 6 год.

Милан каже да се није двоумио у избору новог клуба одмах се одлучио да му следећа дестинација буде Бачка Паланка јер је добро упознат са дешавањима у клубу и политиком клуба која пружа шансу младим и талентованим играчима да се правилно развијају кроз рад у клубу што ће им помоћи у даљој каријери.

Милан каже да добро познаје и неколицину нових саиграча и да је са некима имао прилику да игра. Макарић наводи још да се нада да ће са новим саиграчима успети да испуни циљ који је пред њих ставила управа клуба а то је опстанак у суперлигашком друштву.

Како и сам наводи, није имао прилику да до сад сарађује са шефом стручног штаба Зораном Говедарицом, али је приметио после свега два одрађена тренинга да се ради доста професионално и студиозно, те да се води рачуна о најситнијем детаљу у самом раду.

Милан тврди да је уверен да је направио прави одабир и прави потез доласком у Бачку и да једва чека да се лопта закотрља на суперлигашком теренима јер како и сам каже више воли да прича на терену.

Технички директор Лазар Вјештица је одрадио највећи део посла приликом доласка Макарића у клуб и њему иду највеће заслуге што је овај одлични играч иако млад, али са доста сакупљеног искуства стигао на стадион Славко Малетин Вава.

Милану желимо пуно среће и успеха и угдан боравак у Бачкој Паланци са заједничком жељом да се како клубу тако и Милану испуне јасно постављени циљеви.

МИЛАНЕ, ДОБРОДОШАО У БАЧКУ ПАЛАНКУ !!!

Updated: 10. јануара 2017. — 21:15
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media