Металац – Бачка 2:1 (1:0) (ВИДЕО)

Стадион Металца

Гледалаца 400

Главни судија: Срђан Јовановић (Калуђерица )
Помоћници: Бановић Бојан (Београд),Петровић Немања (Ужице)

Стрелци: 1-0 Мијић 38. мин, 1-1 Чековић 71. мин, 2-1 Томић 88.мин 
Жути картони; Стојковић, Панић(Металац), Балабановић, Клисура, Мијић

МЕТАЛАЦ: 
БЕЛИЋ, НИКОДИЈЕВИЋ, ДОПУЋ, ПАНИЋ, СТОЈКОВИЋ (ОД 67.мин МИЈАЛКОВИЋ), КРКОТИЋ, МИЈИЋ, НИКОЛИЋ, ЧУМИЋ (од 58. мин ТОМИЋ), СИМОВИЋ

БАЧКА: КОНОВАЛОВ, НИКОЛИЋ, БАЈИЋ (од 69. СТЕПАНОВИЋ), ВАРГА, ИЛИЋ, КЛИСУРА, БАЛАБАНОВИЋ,ЧЕКОВИЋ, ТРИВУНОВИЋ (од 30. мин МАКАРИЋ), БОШКОВИЋ, БИЗМАРК (од 87. ИВКОВИЋ)


Данас је у Горњем Милановцу екипа Металца успела да забележи победу против доста добре екипе Бачке из Бачке Паланке,која је у овом мечу показала да је у најмању руку равноправан ривал свим суперлигашким екипама.

По добрим условима за игру виђена је одлична утакмица у којој су се ређале шансе пред голом оба ривала. Металац је дошао у вољство голом Мијића из једанаестерца у 38. мин када је Симовић изнудио казнени ударац за своју екипу, што је био и коначан резултат првог полувремена.

У наставку домаћин препушта иницијативу гостима из Бачке Паланке, што су они и искористили у 71. мин када је Дамир Чековић поравнао резултат на 1:1 после одличног проигравања од стране Степановића после корнера.

И када се чинило да ће се меч завршити нерешеним исходом,резервиста Томић после једне гужве у казненом простору гостију, милиметарски прецизним шутем доноси победу домаћину и нова три бода, чиме су домаћи играчи прекинули црну серију од чак 6 мечева без победе.

Гости из Бачке Паланке настављају своју борбу за опстанак у друштву најбољих екипа у Србији, али се мора рећи и то да су данас фудбалери Бачке победили неби било незаслужено јер једноставно данас за њих у Горњем Милановцу није било спортске среће.

Updated: 23. априла 2017. — 22:19
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media