Металац – Бачка 0:1 (0:1) (ФОТО)

Стадион крај Деспотовивце

Гледалаца: 500

Главни судија: Марко Поповић (Београд)

Помоћници: Владимир Шегрт (Београд)
Горан Станојевић (Београд)

Стрелци: 33. мин Тривуновић

Жути картони: Мијић, Панић (Металац) Николић, Конобвалов, Бошковић, Бизмарк (Бачка)

Црвени картони: Бошковић (Бачка) други жути.

Металац: Белић, Никодијевић, Оташевић (Ивановић), Бондаренко, Симовић, Мијић, Павловић (Николић) Стојковић (Ћумић) Томић, Панић, Јовановић

Фото: Стојан Малеш

Бачка: Коновалов, Николић, Бајић, Илић, Варга Бошковић, Ставрић (Макарић), Балабановић, Луковић (Зечевић), Тривуновић (Мијић) Бизмарк

По идеалним условима за игру данас крај Деспотовице снаге су одмерили домаћа екипа Металца и екипа Бачке из Бачке Паланке.

За обе екипе овај меч је био од великог значаја. Металац је тражио наставак серије добрих резултата, док гост из Бачке Паланке, екипа ОФК „Бачке“ је дошла у Милановац по бодове који би им много значили у борби за очување Суперлигашког статуса.

Виђена је једна права такмичарска утакмица у којој се боље снашла екипа Бачке.

У првих 45 мин прву прилику за промену почетног резултата на семафору имала је екипа домаћих већ на самом старту меча када је нападач домаћих одлично шутирао искоса са ивице шеснаестерца али је голман Коновалов одлично интервенисао. Металац је био надмоћнији у првој половини првог полувремена, ређао повољне прилике али одбрана гостију на челу са сјајним голманом Коноваловим је успела да ублажи почетни притисак домаћих и онда је у 33. минуту екипа Бачке дошла у вођство преко капитена Весељка Тривуновића.

Уследио је шок за симпатизере домаћих! Међутим, играчи домаћих се непредају. Настављају притисак на задњу линију гостију али резултат на семафору се није мењао после првих 45 мин, Металац-Бачка 0-1.

С почетком другог полувремена осокољени вољством после првих 45 мин, гости играју агилније и полетније и равноправно се носе са екипом Металца која има више од игре, има већи посед лопте, али без ударца у гол будног Коновалова.

Гости друго полувреме играју дрчније и агресивније и заслужено долазе до три драгоцена бода уз податак да домаћин није упутио ударац ка Коновалову у других 45 мин.

Податак да је главни арбитар Марко Поповић из Београда гостима доделио 5 жутих и један црвени картон, најбољи је доказ како се екипа из Бачке Паланке борила да цео плен понесе у свој град и увећа шансе за опстанак у суперлигашком друштву.

Фото: Стојан Малеш

Фото: Стојан Малеш

Фото: Стојан Малеш

Updated: 4. марта 2017. — 20:26
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media