ЛУКА МИЋИЋ: Припреме су биле тешке, али су ми пријале!

ЛУКА МИЋИЋ, офанзивни везни играч Бачке упитан да за клубски сајт да неколико одговора на постављена питања. Oдмах је пристао и прионули смо на посао.

Лука је у јуну 2017. дошао у Бачку из БСК „БОРЧА“ и сјајним играма по доласку у Бачку Паланку брзо се наметнуо шефу стручног штаба Звездану Милошевићу и одмах својим играма задобио и поверења „Бачкиста“ што је веома важно.

Поставили смо Луки неколико питања и о он је уредно одговорио о тек завршеном припремном периоду, атмосфери у екипи плавих и какве су његове амбиције у пролећном делу Супер лиге.

ОФК Бачка: Лука, какви су Твоји утисци на крају припрема, како си поднео напоре?

Лука: Утисци су сјајни, припреме су при крају, остала је још једна недеља у такмичарском режиму и онда долази оно, за шта смо се спремали, главни испит, првенство. Напоре сам поднео без великих проблема, осећам се спремно, као и остали саиграчи. Припреме су биле тешке, али су ми пријале. Мислим да смо као група порасли и да сада још квалитетније користимо наш систем и модел игре.

ОФК Бачка: Каква је атмосфера у тиму, како се уклапају нови саиграчи?

Лука: Атмосфера у тиму је одлична,нови играчи су се добро и брзо уклопили.Сви заједно се трудимо да схватимо до краја замисли Шефа и стручног штаба и спроведемо их у дела на терену.

ОФК Бачка: Лука, шта лично очекујеш од пролећне полусезоне?

Лука: Моји циљеви везани за пролећни део првенства су да својим приступом,залагањем,добрим играма,головима и асистенцијама помогнем екипи да оствари што бољи пласман на табели.Игре које смо пружали пред крај јесењег дела показале су да смо на добром путу и да заслужујемо више од тренутног пласмана.Укратко,желим да играм активну улогу у што бржем освајању бодова довољних за опстанак ОФК Бачка у елити.

ОФК Бачка: Лука,шта навијачи ОФК Бачка могу да очекују од тима на пролеће?

Лука: Навијачи ОФК БаЧка могу да очекују да ће сваки играч који обуче дрес нашег клуба,својим залагањем,борбеношћу и сталном тежњом да игра агресивно и нападачки,на крају измамити њихове аплаузе и поштовање. Навијачи ОФК Бачка подршком са трибина заслужују добре игре и победе свог тима. Верујем да ће трибине бити испуњене и да ћемо на пролеће наставити са добрим партијама и победама.

ОФК Бачка: Лука, хвала на времену. Теби и саиграчима желимо успешан наставак првенства.

Лука: Хвала!

Updated: 10. фебруара 2018. — 15:35
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media