ЛУКА ЛУКОВИЋ: Циљ ми је да постигнем велики број голова и да имам велики број асистенција и одузетих лопти

Ако се за једног играча у табору „Плавиих“ може рећи да је „први међу једнакима“ у екипи Звездана Милошевића у јесењем делу сезоне да је у правом смислу те речи „вођа“ екипе „Плавих“ тај епитет носио би офанзивни везни играч Бачке, Лука Луковић.

Пред настсвак пролећног дела првенства Луковићу смо поставили пар питања везаних за одрађени зимски припремни период, атмосферу у екипи Бачке као и о очекивањима о наредној полусезони и његовим личним амбицијама наредног пролећа. Лука нам је изашао сусрет и у наставку прочитајте шта је „љубимац“ публике на „Вави“ одговорио на постављена питања.

ОФК Бачка: Лука, како су прошле припреме, како си поднео напоре?

Лука: Напоре подносим одлично,утисци су сви позитивни,припреме су протекле у најбољем реду,што је и најважније.Било је тешко и захтевно али сада смо као тим снажни и уз то нема повредјених играча. Остала је још само једна недеља до првог кола у Нишу и сви једва чекамо да се првенство настави.

ОФК Бачка: Лука, каква је атмосфера у екипи, како су се уклопили нови играчи?

Лука: Атмосфера је јако добра. Како време буде пролазило и нови саиграчи ће се још више опустити и показати до краја шта знају.То је процес и то је нормално,тако ће и атмосфера која је већ добра бити и још боља.

ОФК Бачка: Лука, који је твој лични циљ везан за остатак првенства?

Лука: Мој лични циљ је да постигнем велики број голова и да имам велики број асистенција и одузетих лопти. На тај начин ћу помоћи екипи да оствари добар пласман и опстанак у лиги. Ако екипа буде играла добро и освајала бодове и саиграчи и ја ћемо добити пажњу фудбалске Србије коју заслужујемо,поготово после одличних утакмица пред крај јесењег дела првенства.

ОФК Бачка: Лука шта навијачи ОФК Бачка могу да очекују од екипе на пролеће?

Лука: Могу да очекују да ће екипа дати свој максимум на свакој утакмици,да ћемо играти нападачки на гол више и да ће наши навијачи гледати своје „ПЛАВЕ“ у Суперлиги и наредне сезоне.

ОФК Бачка: Лука, хвала на времену и нека се Твоје жеље остваре на радост свих навијача ОФК „Бачка“?

Лука: Хвала!

Updated: 10. фебруара 2018. — 17:15
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media