Клсура у Звезди или Партизану?

Дефанзивац суперлигаша из Бачке Паланке Марко Клисура ове зиме запао је за око многим менаџерским агенцијама те је на његову адресу и адресу клуба стигло неколико понуда из Русије, Турске, Немачке.


Знатижељна фудбалска јавност у Бачкој Паланци и шире се у неверици пита како је могуће да је овај двадесетпетогодишњи левоноги дефанзивац Бачке на скенеру екипа из иностранства а наше екипе попут Црвене Звезде, Партизана и Војводине бар за сад ћуте око интересовање за овога левоногог централног дефанзивца, који је пре само два дана бранио боје репрезентације Србије у пријатељском мечу у Сан Дијегу у одличној престави наше селекције против одабране селекције Америке (0-0).

Марко ће се већ данас јавити шефу струке Говедарици и вратити се редовном тренажном процесу са екипом, али није немогуће да у последњим сатима прелазног рока Марко поново спакује кофере и крене на неку другу дестинацију.

Остаје да се види хоће ли Клисура напустити редове Бачкопаланчана, за које би то био велики хендикеп пред почетак другог дела сезоне и борбе за очување суперлигашког статуса.

Било како било Марку желимо пуно среће и успеха у наредној полусезони ма где играо и чије клубске боје бранио.

Марко срећно!!!

Updated: 31. јануара 2017. — 17:23
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media