Клисура под лупом менаџера!

Марко Клисура, двадесетпетогодишњи дефанзивац Бачке из Бачке Паланке својим играма у дебитантском наступу на суперлигашкој сцени у дресу ОФК „Бачке“, запао је за око селектору Славољубу Муслину који га је позвао на пријатељску утакмицу 29. јануара када репрезентација састављена од играча из Супер лиге игра против репрезентације Америке у Сан Дијегу.

Левоноги Марко који игра на позицији левог штопера, скренуо је пажњу на себе те у овом зимском прелазном року jе у оку многих менаџерских агенција за инострани ангажман, међутим управа клуба ОФК „Бачке“ има став да Клисура и ово пролеће остане на стадиону Славко Малетин Вава и одради уговор до краја.

Подсећамо да Марко Клисура са Бачком има уговор до јуна 2017. и сви у клубу желе да се уговор одради до краја. Марко ће тако добити прилику да се развије у још бољег дефанзивца што ће му свакако бити од користи у наставку каријере.

Из клуба Марку желе срећан и успешан деби за репрезентацију у Сант Дијегу, а по повратку имају сви један заједнички циљ, а то је да се избори опстанак у најелитнијем српском фудбалском такмичењу.

Марку желимо да се овог пролећа афирмише у још бољег дефанзивца и ми у клубу му желимо много успеха и среће у остварењу зацртаних циљева.

Updated: 11. јануара 2017. — 19:09
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media